Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ η ΑΔΕΔΥ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:26

Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος Λάρισας της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση -συλλαλητήριο που οργανώνουν ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 6 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημειώνεται από την ΑΔΕΔΥ «με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης, ο πρωθυπουργός και η συγκυβέρνηση επιχειρούν να στήσουν άλλη μία επικοινωνιακή φιέστα με κύριο στόχο να παραπλανήσουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, για δήθεν καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.

Την περίοδο που τα μέτρα του 3ου και 4ου μνημονίου, που ψήφισαν, είναι σε πλήρη εφαρμογή κι εξέλιξη, με ψευδοπαροχές κι επικοινωνιακά τεχνάσματα προσπαθούν να αντιστρέψουν τη ζοφερή πραγματικότητα με τη σκληρή λιτότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι κι όλοι οι πολίτες της χώρας μας.

Διεκδικούμε: Κατάργηση του Νόμου – λαιμητόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό (ν. 4387/2016). Μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας. Κατάργηση της τροπολογίας Γεροβασίλη για την αξιολόγηση.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά (Παιδεία, Υγεία, Αυτοδιοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες κτλ).

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την κινητοποίηση. Για τον σκοπό αυτό λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι από το Ωδείο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1