Κάλεσμα εθελοντισμού ΟΚΑΝΑ

* ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:32

Με πλούσιες δράσεις ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας- ΟΚΑΝΑ, στις οποίες καλεί να συμβάλλουν εθελοντικά όσοι επιθυμούν.

Συγκεκριμένα ανακοινώνει: «Οι μορφές που παίρνει η εθελοντική προσφορά σήμερα διευρύνονται σε όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής από την παροχή υπηρεσιών φροντίδας ως τις οργανωμένες ομάδες εθελοντών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς εθελοντικής δράσης.

Είναι γεγονός ότι οι εθελοντές είναι μέρος της κοινότητας και αποτελούν ένα σημαντικό σύνδεσμο ανάμεσα στους πολίτες και τους επαγγελματίες στο Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας.

Η εθελοντική δράση της ομάδας αποτελεί μια μαθησιακή εμπειρία, μέσα από την οποία αναπτύσσονται κοινωνικές, επικοινωνιακές και επαγγελματικές δεξιότητες.

Ο εθελοντής δεν είναι μόνο αυτός που προσφέρει αλλά είναι και αυτός που κερδίζει από όσα απορρέουν από την εθελοντική δράση. Επιπλέον, η εμπειρία από τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά καλλιεργούν το ρόλο του ενεργού πολίτη.

Γι' αυτό στο Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας και στο Εργαστήρι Ζωής όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα λειτουργήσει το Εργαστήρι Εθελοντών.

Αν θελήσεις να συμμετάσχεις ως εθελοντής στο έργο της πρόληψης και της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας έχουμε ένα πλαίσιο να σε υποδεχθούμε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας (Μανωλάκη 11Δ, 2410-555.935, κάθε μέρα από τις 10.00 έως τις 14.00 ) και να δηλώνουν συμμετοχή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1