"Οι δεσμεύσεις που μου δώσατε κατέρρευσαν"

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:34

"Δεσμευτήκατε πριν από ένα χρόνο, μέσα από την απάντηση που δώσατε στην ερώτησή μου για την αναγκαιότητα άμεσων παρεμβάσεων στον υπό κατάρρευση δρόμο Λάρισας - Φαρσάλων, που καθημερινά μετράει ατυχήματα, ότι ο καταλυτικός χρόνος ολοκλήρωσης της σύμβασης έργου είναι το 2018.

Εντούτοις τα λόγια σας έγιναν αέρας κοπανιστός, και τα έργα σας χάθηκαν μέσα στην αδιαφορία σας για την ανθρώπινη ζωή".

Επανέρχεται ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, με νέα ερώτησή του για το απαράδεκτο οδικό δίκτυο Λάρισας - Φαρσάλων και θυμίζει στους αρμόδιους Υπουργούς τις υποσχέσεις τους. που έλεγαν με λεπτομέρειες τις καθοριστικές διαδρομές που θα ακολουθούσαν για την πορεία του έργου.

«Οι απαιτούμενες μελέτες για τη βελτίωση ή και τη χάραξη νέου οδικού άξονα για την παράκαμψη των ενδιάμεσων οικισμών βρίσκονται σε εξέλιξη, αφού εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την κατασκευή, ενώ αξιοποιούνται στάδια μελετών που έχουν εκπονηθεί και έχουν υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες» τόνιζε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, διά της υπογραφής του διευθυντή της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ζητά με νέα παρέμβασή του να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις με πράξεις, απευθυνόμενος στους υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών λέγοντας τα εξής: "Ξεκινήστε άμεσα και όχι σε χρόνους... διαστημικού ημερολογίου, τις διαδικασίες χάραξης και ολοκλήρωσης της κατασκευής του νέου οδικού άξονα Λάρισας – Φαρσάλων, σύμφωνα με τα όσα έχετε από έτους δεσμευθεί ότι θα πράξετε, ώστε να σταματήσουμε, επιτέλους, να θρηνούμε θύματα λόγω της απαράδεκτης κατάστασης του οδικού δικτύου".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass