«Λύνεται το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης σε 41 χωριά της Λάρισας»

ΟΠΩΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 15:20

Στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημοσίας Διοίκησης, Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης και της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, συμμετείχε και η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά.

 Θέμα της συνεδρίασης ήταν η επεξεργασία και η εξέταση του Σ/Ν ‘’Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας‘’.

Το συγκεκριμένο θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για την κ. Βαγενά, γιατί όπως είναι γνωστό «έχει ασχοληθεί επισταμένως με το πρόβλημα της τηλεοπτικής κάλυψης των περιοχών του νομού μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Στο παρόν σχέδιο νόμου, λοιπόν, συμπεριλαμβάνονται 41 χωριά του Νομού Λάρισας, μεταξύ των οποίων τα Αμπελάκια, η Ιτέα, τα Τέμπη, η Καλλιπεύκη, η Ραψάνη, ο Ευαγγελισμός, το Μακρυχώρι, η Κάτω Αιγάνη, οι Γόννοι κ.ά.

Με την ψήφιση του παρόντος νομοσχεδίου τις επόμενες μέρες στην ολομέλεια της Βουλής, λύνεται το πρόβλημα της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας».

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της , η κ. Βαγενά πρότεινε να συμπεριληφθούν και τα χωριά στα παράλια του Δήμου Αγιάς, το Κόκκινο Νερό, η Παλιουριά και η Κουτσουπιά, τα οποία αντιμετωπίζουν πρόβλημα εμβέλειας.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε «σημαντική την ημέρα συζήτησης του παρόντος σχεδίου νόμου που συμπίπτει με την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών». «Επιτέλους, τερματίζει η παράνομη κατοχή των συχνοτήτων, χωρίς να πληρώνουν στο δημόσιο. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με εντιμότητα» δήλωσε η βουλευτής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1