«Θολό το τοπίο με τους παιδικούς σταθμούς»

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 15:28

«Θολό παραμένει το τοπίο αναφορικά με το πόσα παιδιά τελικά θα μείνουν εκτός παιδικών σταθμών φέτος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας, τονίζοντας επίσης ότι: «Οι γονείς είναι σε απόγνωση και παρακολουθούν τις εξελίξεις με αγωνία και περιμένουν να μάθουν αν τα παιδιά τους θα βρουν θέση σε κάποιο παιδικό σταθμό.

Να θυμίσουμε στην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, ότι αυτή ήταν που υπερασπιζόταν αρχές του 2018 τη νέα αύξηση των επιδομάτων τέκνων, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης του παιδιού, το οποίο εκτός από τα επιδόματα περιλαμβάνει: Δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς και επί πλέον θέσεις».

Ο σύλλογός μας από τότε είχε εκφράσει τις αμφιβολίες για το αν θα υπήρχαν οι υποδομές και απαντήσαμε: Ας δούμε πρώτα τις υποδομές των δήμων! Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Χρόνια τώρα βλέπουμε την άγρια φορολογία όλων και ειδικά αυτών που έχουν πολλά παιδιά χωρίς τη δέουσα αντιμετώπιση - προσοχή από τη πολιτεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1