«Επίθεση ενάντια στον εργαζόμενο λαό»

ΤΟ ΚΚΕ (μ-λ) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 16:16

Το ΚΚΕ (μ-λ) με ανακοίνωσή του «καταγγέλλει τη σύλληψη, την ολονύκτια κράτηση και την προσαγωγή σε δίκη, μελών και στελεχών του ΚΚΕ στη Λάρισα με την κατηγορία της «διακεκριμένης φθοράς» επειδή κολλούσαν αφίσες και έγραφαν συνθήματα. Καταγγέλλει επίσης τη μεταφορά τους την επομένη το πρωί στα δικαστήρια με χειροπέδες και ενισχυμένη αστυνομική φρουρά.

Το γεγονός αυτό ούτε τυχαίο είναι ούτε μεμονωμένο. Είναι ενταγμένο στην πολιτική της επίθεσης ενάντια στον εργαζόμενο λαό, τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του, που ακολουθεί η κυβέρνηση και υλοποιούν οι μηχανισμοί καταστολής. Η πολιτική της λιτότητας , της εξαθλίωσης, της ανεργίας, της εξάρτησης από τους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ – ΕΕ επιβάλλεται στον λαό μέσα από την ένταση της τρομοκρατίας και τη φασιστικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τους εργαζόμενους και τη νεολαία από τον δρόμο της Αντίστασης και της Διεκδίκησης. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει» καταλήγει το ΚΚΕ (μ-λ).    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1