Συνάντηση Νίκ. Παπαδόπουλου με κατοίκους και κτηνοτρόφους

ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2018 16:08

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο των τακτικών και προγραμματισμένων επαφών που επιδιώκει με τους πολίτες του νομού, επισκέφθηκε τα Καλύβια Ελασσόνας όπου είχε συνάντηση με κατοίκους και κτηνοτρόφους του χωριού.


Σε ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα ο βουλευτής συζήτησε με τους κατοίκους για θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Οι κτηνοτρόφοι από την πλευρά τους έθεσαν στον κ. Παπαδόπουλο θέματα που απασχολούν την εργασία τους όπως ασφαλιστικά και φορολογικά. Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν το καθεστώς των εργαζομένων στην κτηνοτροφία όπως και ζητήματα που έχουν σχέση με τις εμπορευματικές μεταφορές των κτηνοτρόφων, που απαιτούν άμεση λύση. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν το γάλα, οι εισαγωγές γάλακτος και η καθιέρωση της φέτας ως προϊόν ΠΟΠ.
Καθολικό αίτημα των κτηνοτρόφων ήταν η αξιοποίηση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών προϊόντων, να καθιερωθεί από την τοπική ταυτότητα της περιοχής προέλευσής τους που δεν είναι άλλη παρά η πανέμορφη περιοχή του Ολύμπου.
Ο κ. Παπαδόπουλους αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους «για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν», τόνισε ότι «η σύγχρονη οικονομία διανύει ένα καινούργιο στάδιο στο οποίο η έννοια της ποιότητας κυριαρχεί και αποτελεί πρωτεύον ζητούμενο. Ένα στάδιο στο οποίο μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, για να μπορέσει να σταθεί στην εγχώρια, ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά, χρειάζεται να αναγνωρίζεται για την ποιότητά του. Όταν ιδιαίτερα πρόκειται για τις διατροφικές συνήθειες είναι φανερό ότι το ζητούμενο της ποιότητας αποτελεί απαίτηση από την πλευρά των καταναλωτών», δεσμεύτηκε δε ότι «θα θέσει άμεσα τα θέματα που του τέθηκαν στα αρμόδια Υπουργεία, δίνοντας άμεση προτεραιότητα σε αυτά που έχουν σχέση με το καθεστώς εργασίας στην κτηνοτροφία και τις εμπορευματικές μεταφορές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass