Λαϊκό γλέντι από τις γυναίκες του Αγ. Γεωργίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2018 16:17

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Κιλελέρ η λαϊκοδημοτική βραδιά, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.


Σε σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θ. Νασιακόπουλος δήλωσε ότι «ο Δήμος Κιλελέρ έμπρακτα στηρίζει τις πρωτοβουλίες των τοπικών συλλόγων, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στις κοινωνίες να συσφίξουν τις σχέσεις τους».
Η πρόεδρος του συλλόγου Δ. Μπουλασίκη στην ομιλία της, μεταξύ των άλλων, ανέφερε ότι «ο σύλλογος είναι ένας φορέας των κατοίκων που διεκδικεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, την περιφέρεια και τη δημοτική αρχή, όλα εκείνα τα έργα που θα αναδείξουν την περιοχή. Η συνεργασία με την πρόεδρο, τη δημοτική αρχή και τις αρμόδιες αντιδημαρχίες μεταμόρφωσε το χωριό» και τέλος κάλεσε όλους τους κάτοικους του Αγίου Γεωργίου να ενεργοποιηθούν και να στοιχηθούν πίσω από τον σύλλογο που τόσα έχει προσφέρει στο χωριό. Στην εκδήλωση, όπου εμφανίστηκε το χορευτικό συγκρότημα «Μυρμιδόνες», παρέστησαν ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Α. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Σ. Καλέτσιος και Αν. Ρεντζιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Σωτηρίου, οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων Γ. Νανούλη, Α. Κανέψος, Φ. Μαυρίκη, Κ. Σωτηροπούλου - Γκαραγκούνη, Κ. Τσιαγκλάνης και Ν. Γκαμπλιάς, το μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ Κ. Σακελλαρίου, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ε. Μπαλατσός, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση ευλόγησε ο π. Ε. Μπιζούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1