Η "Φλόγα της Αγάπης" στα Φάρσαλα

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 18:06

Οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, στην προσπάθειά τους να διαδώσουν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνουν κάθε χρόνο την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό τη μεταλαμπάδευση του μηνύματος της προσφοράς αίματος, προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Για 16η συνεχή χρονιά η "Φλόγα της Αγάπης" περιδιαβαίνει όλη την Ελλάδα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Οι λαμπαδηδρόμοι θα τρέξουν μεθαύριο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου συμβολικά στην πόλη των Φαρσάλων κρατώντας τη δάδα της αγάπης και της εθελοντικής προσφοράς, ξεκινώντας από τη Σκεπαστή Αγορά της πόλης και καταλήγοντας στην πλατεία Δημαρχείου, όπου στις 19.30 θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις.

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων, ένας από τους μεγαλύτερους της χώρας, ανακοίνωσε ότι "στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά αίματος και φυσικά η προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών".

Οι εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο της 13ης Γιορτής Χαλβά Φαρσάλων που πραγματοποιείται το τριήμερο από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1