Πότε θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης στο Δικαστικό Μέγαρο;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 16:17

«Λόγω της μη απαντήσεως έως και σήμερα στην ερώτηση που είχαμε καταθέσει στις 25 Ιουλίου τρέχοντος έτους στον προηγούμενο υπουργό Δικαιοσύνης είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε στο ερώτημα για τις συνθήκες λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά η νέα ηγεσία του υπουργείου να δώσει εγκαίρως τις απαντήσεις που ζητούμε».

Τα παραπάνω τονίζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, επανακαταθέτοντας την ερώτηση προς τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου σχετικά με τις τριτοκοσμικές συνθήκες λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θεσσαλός πολιτικός είχε απευθυνθεί στον τότε υπουργό κ. Σταύρο Κοντονή με αφορμή τα όσα κατήγγειλε η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (ΔΣΛ) κ. Νικολέττα Μπασδέκη για τα προβλήματα των Δικαστηρίων Λάρισας (εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, 23.07.18), στα οποία αναφέρθηκε και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 02.09.18.

Πρόκειται τόσο για σοβαρές ελλείψεις ανθρωπίνου δυναμικού όσο και υλικοτεχνικών υποδομών. Ειδικότερα, ζητά από τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης να τον πληροφορήσει:

1. Αν θα προβεί σε εργασίες αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάλου Λάρισας, στο οποίο επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες.

2. Για ποιο λόγο δεν έχει προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας και τι προτίθεται να πράξει επ’ αυτού.

3. Αν θα αυξήσει τις οργανικές θέσεις των δικαστικών λειτουργών στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και να προκηρύξει προσλήψεις εξειδικευμένου υπαλληλικού προσωπικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass