Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στον Ομιλο «Βιοκαρπέτ»

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018 15:00

Γι’ ακόμα μία χρονιά ο Όμιλος Βιοκαρπέτ οργάνωσε χθες Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για τους εργαζόμενούς του.

Η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των εργοστασίων της «Exalco» και της «Βιοκαρπέτ» και δεκάδες ήταν οι εργαζόμενοι που έσπευσαν να στηρίξουν αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που καλύπτονται μέσω της αιμοδοσίας, ο Όμιλος «Βιοκαρπέτ», ήδη από το 1992 έχει οργανωθεί και λειτουργεί τη δική του Τράπεζα Αίματος μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας των εργαζομένων.

Οι μονάδες αίματος που συλλέγονται κάθε χρόνο είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους της εταιρείας αλλά και τις οικογένειές τους, κάτι που πολλές φορές έχει αποδειχθεί σωτήριο για τους ανθρώπους του Ομίλου που βρέθηκαν σε ανάγκη.

Η ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο, άνοιξη και φθινόπωρο, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη των εργαζομένων του Ομίλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass