Αρχίζει η 13η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων

ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018 15:18

Αρχίζει σήμερα η 13η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων που διοργανώνει ο Δήμος Φαρσάλων με τη συμμετοχή του Συλλόγου Χαλβαδοποιών - Ζαχαροπλαστών της πόλης και τη συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Λάρισας. Επίσης, χορηγός της εκδήλωσης είναι η Eurobank.

Στο πλαίσιο της 13ης Γιορτής Χαλβά θα γίνει για 6η χρονιά έκθεση τοπικών προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς σε περίπτερα που θα διατεθούν από τον Δήμο Φαρσάλων.

Η 13η Γιορτή Χαλβά θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 με το 10ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τίτλο "Παραδοσιακά ακούσματα και χοροί του τόπου μας".

Μια εκδήλωση στην οποία θα εμφανιστούν χορευτικά συγκροτήματα συλλόγων του Δήμου Φαρσάλων, καθώς και χορευτικά φιλοξενούμενων συλλόγων.

Το ίδιο βράδυ ο Δήμος Φαρσάλων θα τιμήσει τον Νίκο Παναγιώτου, χοροδιδάσκαλο χορευτικών του Δήμου.

Στις 19.30 στην πλατεία Δημαρχείου θα καταλήξει η 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (οργάνωση: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών επαρχίας Φαρσάλων).

Αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 20.00) οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με το 17ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Φαρσάλων.

Μεθαύριο Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, κορυφαία ημέρα των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Στις 20.00 προσέλευση επισήμων, στις 20.15 ξενάγηση επισήμων στα περίπτερα, στις 20.45 χαιρετισμοί επισήμων και στις 21.00 συναυλία με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού.

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργούν:

- Εργαστήριο παρασκευής χαλβά Φαρσάλων

- Περίπτερο από το οποίο θα προσφέρεται το φημισμένο προϊόν

- Περίπτερο πώλησης του χαλβά Φαρσάλων

- Περίπτερο τοπικών παραγωγών

- Περίπτερα συλλόγων και φορέων.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις της 13ης Γιορτής Χαλβά, ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο (Σκακιστικό Τμήμα) συνδιοργανώνουν το 3ο Ανοιχτό Ατομικό Τουρνουά Σκακιού Φαρσάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1