48 χρόνια έπιπλο VELTION Σκαντζούρης - Τσιοτινός

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2018 15:00

Με παράδοση στην κατασκευή επίπλων, η εταιρεία VELTION ξεκίνησε ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση στις αρχές της δεκαετίας του ’70 από τον Ηλία Τσιοτινό και τον Κώστα Σκαντζούρη, τεχνίτες με ιδιαίτερη αγάπη προς το έπιπλο.

Η εταιρεία γρήγορα μεγάλωσε κατακτώντας τη θέση της στις κορυφαίες του χώρου, ξεχωρίζοντας για την ποιότητα των υλικών, την αριστοτεχνία στην κατασκευή, την προσωπική προσέγγιση και εξυπηρέτηση. Οι τεχνίτες παραμένουν οι ίδιοι, μεταφέροντας την τεχνογνωσία και τα μυστικά της τέχνης τους στους νέους. Η νέα γενιά, υπό τη δημιουργική καθοδήγηση των ιδρυτών της, έφερε μαζί της πνεύμα ανανέωσης, εμπλουτίζοντας τις συλλογές του οίκου και ανοίγοντας τον δρόμο για νέες συνεργασίες και υπηρεσίες, ακολουθώντας πιστά μια value for money φιλοσοφία.

Από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς υπηρεσίες της εταιρείας εκτός από τη δημιουργία νέων ξύλινων και υφασμάτινων επίπλων είναι οι αναπαλαιώσεις επίπλων, που με απλές κινήσεις και μέσα από μια πλούσια συλλογή υφασμάτων και άλλων υλικών, αλλάζουν εικόνα και αποκτούν σύγχρονο design.

Στην κεντρική μας έκθεση VELTION DECO θα βρείτε συνεχώς ανανεωμένες συλλογές σε κλασικά και μοντέρνα έπιπλα που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και είδος κατοικίας. Επίσης θα βρείτε μοναδικές προτάσεις διακόσμησης και σχεδιασμού για τις ειδικές κατασκευές που απαιτεί ο οικιακός ή επαγγελματικός σας χώρος. Έτσι θ’ απολαμβάνετε έπιπλα που σχεδιάστηκαν ειδικά για εσάς.

Εμπιστευτείτε την ποιότητα, την εμπειρία και την ειλικρίνεια που παρέχει η εταιρεία VELTION Σκαντζούρης – Τσιοτινός. Στις δύο εκθέσεις μας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου θα βρείτε προσφορές αποκτώντας τη μοναδική ποιότητα VELTION.

48 χρόνια «μπαίνουμε» στα καλύτερα σπίτια! Και συνεχίζουμε. Σας ευχαριστούμε θερμά

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ + ΕΚΘΕΣΗ: Β' ΒΙ.ΠΕ. ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ 5ο χλμ. Λάρισας – Βόλου, τηλ. 2410 571515, fax. 2410 571466

ΕΚΘΕΣΗ VELTION DECO:  ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΕΜΚΑΤ 5o χλμ. Λάρισας- Βόλου, τηλ. και fax. 2410 571538

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1