Αντιρατσιστική - Συνέλευση Αναρχικών Λάρισας: «Δεν ακυρώνουμε την ψήφο μας»

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2015 12:07

«Δεν ακυρώνουμε την ψήφο μας. Δεν ακυρώνουμε τους αγώνες μας. Δεν επιτρέπουμε ούτε στην κυβέρνηση ούτε σε κανέναν άλλον να μετατρέψει το ΟΧΙ του λαού σε μέσο διαπραγμάτευσης νέων συμφωνιών και νέων Μνημονίων» σημειώνεται από την Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας και την Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Λάρισας που διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή τους «ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, η καλύτερη απάντηση στην οικονομική, πολιτική και ιδεολογική τρομοκρατία της ΕΕ και του ΔΝΤ, των εγχώριων και διεθνών ΜΜΕ, της Δεξιάς και των λοιπών «ευρωπαϊστών», είναι να βγούμε στους δρόμους, γιατί τότε μόνο ο φόβος θα αλλάξει στρατόπεδο.

Διεκδικούμε όσα χάσαμε, αντιστέκομαστε καθημερινά στην εργοδοτική αυθαιρεσία, στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών. Δεν ελπίζουμε σε λύσεις από άλλους, αλλά παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας χτίζοντας τις δικές μας δομές με τους δικούς μας όρους, με μοναδικό μέσο την αλληλεγγύη, την αντιιεραρχία και την αυτοοργάνωση.

Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας. Όλοι στους δρόμους. Οι αδιαμεσολαβητοι-κοινωνικοί αγώνες βρίσκονται στους δρόμους και εκεί θα συνεχίσουν να βαδίζουν. Καλούμε σε συγκέντρωση την Δευτέρα 6/7 στις 19:00 Κεντρική Πλατεία»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1