Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντιρατσιστική - Συνέλευση Αναρχικών Λάρισας: «Δεν ακυρώνουμε την ψήφο μας»

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2015 12:07

«Δεν ακυρώνουμε την ψήφο μας. Δεν ακυρώνουμε τους αγώνες μας. Δεν επιτρέπουμε ούτε στην κυβέρνηση ούτε σε κανέναν άλλον να μετατρέψει το ΟΧΙ του λαού σε μέσο διαπραγμάτευσης νέων συμφωνιών και νέων Μνημονίων» σημειώνεται από την Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας και την Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Λάρισας που διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή τους «ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, η καλύτερη απάντηση στην οικονομική, πολιτική και ιδεολογική τρομοκρατία της ΕΕ και του ΔΝΤ, των εγχώριων και διεθνών ΜΜΕ, της Δεξιάς και των λοιπών «ευρωπαϊστών», είναι να βγούμε στους δρόμους, γιατί τότε μόνο ο φόβος θα αλλάξει στρατόπεδο.

Διεκδικούμε όσα χάσαμε, αντιστέκομαστε καθημερινά στην εργοδοτική αυθαιρεσία, στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών. Δεν ελπίζουμε σε λύσεις από άλλους, αλλά παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας χτίζοντας τις δικές μας δομές με τους δικούς μας όρους, με μοναδικό μέσο την αλληλεγγύη, την αντιιεραρχία και την αυτοοργάνωση.

Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας. Όλοι στους δρόμους. Οι αδιαμεσολαβητοι-κοινωνικοί αγώνες βρίσκονται στους δρόμους και εκεί θα συνεχίσουν να βαδίζουν. Καλούμε σε συγκέντρωση την Δευτέρα 6/7 στις 19:00 Κεντρική Πλατεία»

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα