«Εβρεξε» μάρμαρα στην Παναγούλη

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΘΥΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2018 15:05

Εμβρόντητη η κοπέλα που περπατούσε ανύποπτη χθες, περίπου στις 7 το βράδυ, στο πεζοδρόμιο της Παναγούλη, στο ύψος της Ταχυδρομείου. Η τσιρίδα δεν άργησε να ακολουθήσει. Ήταν το λιγότερο, όπως και ο φόβος που ένιωσε. Αφού μια μαρμαρόπλακα που ξεκόλλησε από ψηλά έπεσε και συνετρίβη μπροστά τα πόδια της. Ο νεαρός πατέρας που ακολουθούσε έσπευσε κατατρομαγμένος να σκεπάσει με το σώμα του το μωρό που είχε βγάλει βόλτα με το καρότσι.

Κόσμος μαζεύτηκε μετά, ανησυχία και αυθόρμητα σταυροκοπήματα.

Η μαρμαροποδιά ξεκόλλησε από τη βεράντα που διακοσμούσε στον τρίτο όροφο και διαλύθηκε στο πεζοδρόμιο δέκα μέτρα πιο κάτω. Αν πετύχαινε κάποιον διερχόμενο, το αποτέλεσμα θα ήταν φρικτό. Από την πρόσκρουση και τα θραύσματα θα μπορούσε επίσης να προκληθεί τραυματισμός. Από θαύμα δεν υπήρξε θύμα, έτυχε να είναι και η αγορά κλειστή χθες, οπότε ήταν λιγότεροι και οι διερχόμενοι.

Το μάρμαρο έπεσε από το κτίριο που είναι γνωστό εδώ και χρόνια ως «Bodyline» και το οποίο παραμένει εγκαταλειμμένο από τότε που έκλεισε η συγκεκριμένη εταιρεία. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που προληπτικά έφραξε το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο.

Λογικά τέτοιες καμουφλαρισμένες παγίδες καιροφυλακτούν και αλλού στην πόλη. Υπόθεση των ιδιοκτητών αλλά και των δημοτικών υπηρεσιών να ελέγξουν την ασφαλή διέλευση των Λαρισαίων.

 

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1