Τα τούνελ πρέπει να καθαρίζονται…

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2018 22:10
Συχνό καθαρισμό χρειάζονται οι σήραγγες των Τεμπών, λόγω των καυσαερίων που αφήνουν πίσω τους τα διερχόμενα αυτοκίνητα Συχνό καθαρισμό χρειάζονται οι σήραγγες των Τεμπών, λόγω των καυσαερίων που αφήνουν πίσω τους τα διερχόμενα αυτοκίνητα

Στις υποχρεώσεις της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τον αυτοκινητόδρομο, έναντι των διεθνών και εγχώριων Κανόνων Ασφαλείας, οφείλονται οι εργασίες συντήρησης των σηράγγων στην κοιλάδα των Τεμπών.

Εργασίες που γίνονται συχνά και απαιτούν τη διακοπή της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την «Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου» τον πρώτο χρόνο λειτουργίας των 3 σηράγγων ήταν φυσιολογικό να υπάρξουν συχνές εργασίες συντήρησης των τούνελ, αφού αυτά δοκιμάστηκαν στην… πράξη και ακολούθησαν οι προβλεπόμενες εργασίες (καθαρισμός τούνελ λόγω των καυσαερίων που άφησαν τα διερχόμενα οχήματα και τουρμπινών, αντικατάσταση λαμπτήρων και έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων). Στην πορεία προέκυψαν τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας των ελληνικών προδιαγραφών και επειδή το έργο έγινε βάσει διεθνών προδιαγραφών ακολούθησε η εναρμόνιση στα νέα δεδομένα. Όπως υποστηρίζουν στελέχη της εταιρείας «επειδή προέχει η ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων, κάθε φορά που θα υπάρχει ανάγκη επιθεώρησης των Κανόνων Ασφαλείας, θα διακόπτεται η κυκλοφορία».

ΛΕΥΚΩΜΑ

Με αφορμή την ολοκλήρωση και παράδοση στην κυκλοφορία του νέου σύγχρονου - ευρωπαϊκών προδιαγραφών - αυτοκινητόδρομου στο τμήμα Ευαγγελισμού - Σκοτίνας με τις τρεις σήραγγες συνολικού μήκους 11 χλμ, η Εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» εξέδωσε πολυτελές φωτογραφικό λεύκωμα στο οποίο αποτυπώνονται τα στάδια κατασκευής του. Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «τόσο τα νέα, όσο και τα αναβαθμισμένα υφιστάμενα τμήματα του αυτοκινητόδρομου, προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στη χώρα, αναβαθμίζοντας την οδική ασφάλεια και την ποιότητα των μετακινήσεων των πολιτών, βελτιώνοντας την απρόσκοπτη διακίνηση των αγαθών και συμβάλλοντας στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των περιοχών απ' όπου διέρχεται. Ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και προκλήσεις, η χαρά της δημιουργίας και η ικανοποίηση για το έργο που εκτελέστηκε μας δίνει πλέον την ευκαιρία αλλά και υποχρέωση να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους οδηγούς και πελάτες μας σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου και να συνεχίσουμε την προσπάθεια για συνεχή βελτίωσή τους».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass