Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάλπες για τον «γαλάζιο» υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς

ΓΡ. ΚΑΛΑΓΙΑΣ-ΘΑΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 22:30

Κάλπες για την ανάδειξη του υποψήφιου δημάρχου Αγιάς θα στηθούν την προσεχή Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα από τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο, την παράταξη «Δώτιο Πεδίο», προκειμένου να αναδειχθεί ο υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αυτό αποφασίστηκε προ ημερών στη συνάντηση που είχαν τα στελέχη του «Δώτιου Πεδίου», ενώ στην πρώτη ανακοίνωση, που εκδόθηκε, αναφέρεται πως στην προσεχή εκλογική διαδικασία θα συμμετέχουν όσοι απάρτιζαν το ψηφοδέλτιο του 2014. Αναλυτικότερη ανακοίνωση για τις διαδικασίες, που θα ακολουθηθούν, θα εκδοθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Όπως αναφέρεται «σκοπός της πρόσφατης συνάντησης ήταν ο απολογισμός έργου της τετραετίας που πέρασε και η ανάδειξη του προτεινόμενου από την παράταξή μας υποψήφιου για τη θέση του Δημάρχου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο αυτοί που είχαν θέσει υποψηφιότητα το 2014, ενώ εξυπακούεται ότι όποιος συμμετέχει στη διαδικασία δεσμεύεται τόσο για την αποδοχή του αποτελέσματος όσο και για τη στήριξη της υποψηφιότητας αυτής στο μέλλον».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι χθες υπήρχαν δύο υποψηφιότητες, αυτή του επικεφαλής της παράταξης Γρηγόρη Καλαγιά και του δημοτικού συμβούλου Θάνου Ολύμπιου, ενώ ο Αντίγονος Βατζιάς απέσυρε το ενδιαφέρον που αρχικά είχε επιδείξει. Ήδη δημιουργήθηκε μια συντονιστική επιτροπή που αποτελείται από τους Γιάννη Αναστασίου, Ηλία Ευσταθίου, Στέργιο Έξαρχο και Ρίζο Χαλιαμπάλια, οι οποίοι έχουν αναλάβει την ευθύνη της ενημέρωσης όλων και γενικότερα του συντονισμού της διαδικασίας. Δεν αποκλείεται μέχρι και την Κυριακή να προκύψει και μια τρίτη υποψηφιότητα.

Για τις παραπάνω εξελίξεις ενημερώθηκε και η ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, η οποία, αν και οι εκλογές αφορούν την παράταξη και όχι τη ΔΗΜΤΟ, εν τούτοις εξέφρασε το ενδιαφέρον της για το αποτέλεσμα αλλά και την ευχή αυτό να γίνει αποδεκτό από το σύνολο του κεντροδεξιού χώρου.  

Του Γιώργου Ρούστα

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα