Σκληρή γλώσσα Καλογιάννη κατά Καραλαριώτου

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2015 16:56

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης κατά της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου, προκειμένου να απαντήσει στην καταγγελία της περί απευθείας αναθέσεων από τον δήμο, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Με αφορμή το πρόγραμμα συναυλιών που σχεδιάζει ο δήμος Λαρισαίων για το φετινό καλοκαίρι στις δημοτικές κοινότητες, η κ. Καραλαριώτου σε χθεσινή ανακοίνωσή της σημείωνε πως «την ώρα που η χώρα χρεοκοπεί, η δημοτική αρχή αναθέτει» καταγγέλλοντας την απευθείας ανάθεση της διοργάνωσης σε «συγγενικό πρόσωπο στελέχους της Συμπαράταξης» υπογραμμίζοντας ότι η παράταξή της «δεν θα δεχθεί την απροσχημάτιστη βούληση του κ. Καλογιάννη και των συνεργατών του να μετατρέψουν τον Δήμο Λαρισαίων σε γραφείο εξυπηρέτησης φίλων και κολλητών».

Φανερά ενοχλημένος ο δήμαρχος, παρότι απουσίαζε η κ. Καραλαριώτου, τόνισε σε έντονο ύφος πως «δεν υπάρχουν ημέτεροι στην δημοτική αρχή», ότι «η κ. Καραλαριώτου έχει επιλέξει το δρόμο του μηδενισμού του έργου της δημοτικής αρχής έξω από κάθε αντιπολιτευτική δεοντολογία».

Για να υπογραμμίσει πως «εγκαλεί η κ. Καραλαριώτου τον δήμαρχο για τη χώρα που χρεοκοπεί από ένα σύστημα που υπηρέτησε η ίδια. Εχει οξύτητα στο λόγο της, θα την εγκαλέσω, κάποια στιγμή θα μιλήσουμε για τις αναθέσεις που έκανε η ίδια» πρόσθεσε ο δήμαρχος υπερασπιζόμενος την «πολιτική της διαφάνειας» στο δήμο Λαρισαίων, όπως έπραξαν στη συνέχεια και αντιδήμαρχοι που τοποθετήθηκαν στο πλαίσιο της συνεδρίασης.

Η αντιπαράθεση αφορούσε στις 13 συναυλίες, όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Αλέξ. Μπατζανούλης, που θα διοργανώσει ο δήμος φέτος το καλοκαίρι σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα.

Στη χθεσινή συνεδρίαση τέθηκε το θέμα της έγκρισης του προγράμματος των συναυλιών (συνολικού προϋπολογισμού 19.987 ευρώ με τον ΦΠΑ), με τον κ. Μπατζανούλη να σημειώνει πως «δεν έγινε δημόσια πρόσκληση» αφού τα χρονικά περιθώρια δεν το επέτρεπαν, με δεδομένο ότι δεν είχαν προσδιορισθεί οι χώροι (των συναυλιών) σε συνδυασμό με τις ημερομηνίες και έτσι το έργο ανατέθηκε σε εταιρία (με 28 μουσικούς) που καλύπτει τα «ποιοτικά χαρακτηριστικά» που έθεσε ο δήμος για τις φετινές εκδηλώσεις.

«Είναι μια φωτογραφική ανάθεση σε συγγενικό πρόσωπο της Συμπαράταξης» τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γεωργάκης της παράταξης «Λάρισα – Νέα αρχή» αφού η κ. Καραλαριώτου απουσίαζε από τη σημερινή συνεδρίαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass