Ελκυστικός προορισμός για «έξυπνες» αγορές και διασκέδαση

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΝΕΟ «FASHION CITY OUTLET» - ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚEΝΤΡΟΥ - ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2018 22:04

Με τη φιλοδοξία να αποτελέσει σημείο αναφοράς του τοπικού εμπορίου, μια νέα και διαφορετική πρόταση αγορών και ψυχαγωγίας, ένα δελεαστικό προορισμό μόδας για τους καταναλωτές, άνοιξε χθες τις πύλες του στο κοινό το εκπτωτικό κέντρο «Fashion City Outlet».

Από τη Λάρισα, από την καρδιά της Θεσσαλίας, με τη δυναμικότερη οικονομία της περιφέρειας, το εμπορικό κέντρο εντάσσεται στο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής, με εχέγγυα τις αναβαθμισμένες εμπειρίες έξυπνων αγορών, υψηλής αισθητικής, εφάμιλλης των δημοφιλών διεθνών designer outlets.
Τα επίσημα εγκαίνια του κέντρου, που αποτελεί μετεξέλιξη του μέχρι πρότινος «PANTHEON PLAZA» και επί της ουσίας  το νέο «στοίχημα» της πορτογαλικής «Sonae Sierra», τελέστηκαν χθες το απόγευμα παρουσία του Πορτογάλου πρέσβη στην Ελλάδα Rui Manupella Tenero, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστού, του βουλευτή της ΚΙΝ.ΑΛ. Κων. Μπαργιώτα, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεθνών και τοπικών επιχειρήσεων και πλήθους καταναλωτών, πλήθους κόσμου που δελεάστηκε συν τοις άλλοις από τη μουσική συναυλία και την εμφάνιση celebrities...

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο νέος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Φαίη Σκορδά. Όπως ειπώθηκε στους χαιρετισμούς από τα στελέχη του κέντρου, που έδειχναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, που κατέκλυσε το κέντρο την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το Fashion City Outlet αποτελεί μια νέα επένδυση στη Θεσσαλία, ύψους 9 εκατ. ευρώ, τα οποία διοχετεύτηκαν στην ανακαίνιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και την ανάπτυξη της νέας επιχειρηματικής δράσης. Το κέντρο, που είναι το πρώτο αυτής της φιλοσοφίας στη Θεσσαλία, αποτελεί εγχείρημα της «Sonae Sierra»,  της διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται σε επενδύσεις σε εμπορικά ακίνητα, στην ανάπτυξη και διαχείρισή τους, καθώς και της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Bluehouse, η οποία εισήγαγε στην ελληνική αγορά την εμπειρία των outlets, με το McArthurGlen στα Σπάτα της Αττικής.
Όπως επισήμανε ο Managing Director της Sonae Sierra στην Ελλάδα Θάνος Ευθυμιόπουλος, «το νέο μας εγχείρημα θα ωφελήσει πολλαπλώς την οικονομία της Θεσσαλίας, μέσω της αύξησης της εμπορικής κίνησης, της δημιουργίας θέσεων εργασίας και εισοδήματος για τους κατοίκους, της συνεργασίας με τοπικούς επιχειρηματίες. Επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε ευρύτερες συνέργειες ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για την τοπική οικονομία».
Από την πλευρά του ο Νίκος Ρούπακας, Director για τα εκπτωτικά κέντρα στη Bluehouse, σημείωσε πως «τα εμπορικά κέντρα τύπου outlet αποτελούν παγκόσμια τάση. Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία λιανικής, που προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές και τους εμπόρους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέρνουμε στη Θεσσαλία το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο της περιοχής, σε μια πόλη που αναζητά διαρκώς νέες εμπειρίες αγορών και διασκέδασης».
Στο ίδιο πνεύμα και η αναφορά του γενικού διευθυντή του Fashion City Outlet Σωτήρη Σιγάλα που τόνισε πως «το κέντρο θα προσφέρει ό,τι καλύτερο, τόσο στη μόδα όσο και στη διασκέδαση. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους Θεσσαλούς καταναλωτές, καθώς και τους επισκέπτες της περιοχής, στο νέο μας εκπτωτικό κέντρο για να απολαύσουν μια μοναδική, απόλυτη εμπειρία αγορών». Ευχές να καταστεί το κέντρο πολλαπλά ωφέλιμο για την οικονομία της περιοχής και της περιφέρειας έδωσαν στον χαιρετισμό τους τόσο ο πρέσβης της Πορτογαλίας όσο και ο περιφερειάρχης.      

ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Το νέο εκπτωτικό κέντρο μπορεί να μην είναι της δυναμικής της McArthur Glen ωστόσο είναι της ίδιας φιλοσοφίας και λογικής. Σε έναν μοντέρνο χώρο περίπου 20.000 τ.μ., το νέο εκπτωτικό κέντρο φιλοξενεί δεκάδες καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών, μεταξύ των οποίων συναντώνται τόσο επώνυμοι οίκοι, όσο και ευρέως δημοφιλείς αλυσίδες. Ορισμένες δε από αυτές, θα είναι διαθέσιμες στη Θεσσαλία για πρώτη φορά. Ενδεικτικά, οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν ρούχα, παπούτσια  και αξεσουάρ των Guess, Attrattivo, Anonima, Ingrosso Luna, Kalogirou, Haralas, Tsakiris Mallas, Fratelli Petridi, The Women με σήματα όπως Moschino, Ocean Drive, Au Soleil, Echo NY και Dondup, και το Lapel για τις μοναδικές τους εμφανίσεις, ενώ οι άνδρες θα επισκέπτονται τα καταστήματα Brooks Brothers, Man & Manetti, Camel Active, Prince Oliver και Mega Emporio. Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ είναι διαθέσιμα, μεταξύ άλλων, στα καταστήματα The Men με σήματα όπως Hugo Boss, MC2 Saint Barth και Berna, καθώς και στα καταστήματα Tommy Hilfiger και Clodist, ενώ streetwear επιλογές προσφέρουν τα καταστήματα Replay, Lee, Wrangler, Funky Buddha, Pop Air, American Stars, Staff, Edwards, Cotton Bank και όχι μόνο. Οι λάτρεις των σπορ έχουν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα sportswear από το κατάστημα Sports Collection με σήματα όπως PUMA, Umbro, Fila, Saucony, Arena, Freddy, καθώς και από το ADMIRAL. Και για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, εταιρείες όπως οι Matou France, Kozee και SAM 0-13 διαθέτουν μοναδικά ρούχα και παπούτσια για ξεχωριστές εμφανίσεις. Oι επισκέπτες μπορούν, παράλληλα, να προμηθεύονται τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς από τα καταστήματα φυσικών καλλυντικών Fresh Line και Regenis Organic Products, καθώς και αρώματα από το 43 Blue Perfume.
Η Media Markt θα συνεχίσει να προσφέρει μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, ενώ στις εγκαταστάσεις του Fashion City Outlet λειτουργεί σούπερ μάρκετ Bazaar Cash & Carry. Ταυτόχρονα, το νέο εκπτωτικό κέντρο διαθέτει επιλεγμένα εστιατόρια και καφέ, όπως Goody’s, Bufala Gelato, Mikel, Hot Pot Pasteria, Pizza.gr/Crepamou, Το Παραδοσιακό, Hachiko Sushi και Goldie’s Hot Dog & Wings, μαζί με τον πρώτο πολυκινηματογράφο Village Cinemas στην πόλη της Λάρισας με τρεις αίθουσες, και τον σύγχρονο παιδότοπο Volta Fun Town 1.000 τ.μ. για τους μικρούς επισκέπτες.
Στο Fashion City Outlet, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν «έξυπνες» αγορές, επιλέγοντας από ενημερωμένες συλλογές προηγούμενων σεζόν, αλλά και νέες ειδικές συλλογές, για κάθε εποχή και κάθε περίσταση. Και όλα αυτά σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες  από τις κανονικές με έκπτωση 30-70%, όλο τον χρόνο.
Στα πλεονεκτήματα του κέντρου είναι η εύκολη πρόσβαση, οι 1.600 θέσεις πάρκινγκ και όπως προαναφέραμε μια ευρεία γκάμα επιλογών για τους λάτρεις της μόδας, τους φίλους και την οικογένειά τους...

 

Του Γιώργου Νούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass