×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/216513

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Πισπιρίκο

«ΕΣΒΗΣΕ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2018 15:26

Μέσα σε ατμόσφαιρα πένθους και συγκίνησης, η Ελασσόνα και η γύρω περιοχή αποχαιρέτισε τον 70χρονο Γιώργο Πισπιρίκο, που «έσβησε» το βράδυ του Σαββάτου από οξύ καρδιακό επεισόδιο, και ενώ παρακολουθούσε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης την παράταση του αγώνα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ, μεταξύ των ομάδων Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας – ΑΕΛ!

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος φίλαθλος ήταν πατέρας του καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Πισπιρίκου, που αγωνίζεται στην ομάδα του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.

Το άσχημο περιστατικό, με το τραγικό αποτέλεσμα του θανάτου του ιδιαίτερα γνωστού Ελασσονίτη (…με καταγωγή από τη Σαμαρίνα) συγκλόνισε την ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας και όχι μόνο.

Η Εξόδιος Ακολουθία έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και συλλειτούργησαν οι αρχιμανδρίτες π. Βησσαρίων Καραλάσκος, π. Παΐσιος Μπίσμπας, π. Άνθιμος Σταμόπουλος (της Ι. Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών) και ο ιερέας π. Ευάγγελος Γκανάτσιος.

Τραγικές «φιγούρες» η σύζυγός του Σουλτάνα, οι γιοί του Παναγιώτης και Μιχάλης και η αδελφή του Πιπίνα.

Ανάμεσα σε δεκάδες άτομα που είπαν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο επαγγελματία, ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας και του Επιμελητηρίου Λάρισας, επαγγελματίες της περιοχής και όχι μόνο, μέλη της αθλητικής οικογένειας του νομού Λάρισας, αθλητικοί παράγοντες και αθλητές, η διοίκηση της ΕΣΚΑΘ, η διοίκηση του Γ.Σ.Ε.Ε., του Π.Ο.Ε. και άλλων σωματείων, «απόδημοι» Σαμαριναίοι και πολύς κόσμος.

Τέλος, να σημειωθεί πως με σχετικές ανακοινώσεις, η ΑΕΛ και ο Γ.Σ.Ε.Ε. Ελασσόνας εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του φιλάθλου Γιώργου Πισπιρίκου και πατέρα του Μιχ. Πισπιρίκου.

«Ο Γιώργος ήταν κομμάτι της ομάδας μας και θα μας λείψει πολύ» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Gallery άρθρου

{gallery}216513{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass