«VESTA»: Μια νέα πρόταση ψυχαγωγίας στη Λάρισα για όλες τις ώρες

ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2018 15:54

Η Λάρισα απέκτησε ένα νέο πολυχώρο ψυχαγωγίας, που δημιουργήθηκε με αγάπη και πολύ μεράκι για να προσφέρει όμορφες στιγμές στην καθημερινότητα των πολιτών της, όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και τη νύχτα.
Το όνομά του είναι «VESTA» (θεά της μυθολογίας) και στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο, στον πεζόδρομο της οδού Καπποδιστρίου 4 -στο κέντρο της πόλης- το οποίο έχει ανακαινιστεί με σεβασμό στο παρελθόν, για να αποτελέσει και πάλι μια ζωντανή εστία για τον σύγχρονο άνθρωπο.


Ο Δημήτρης Γαργαλιάνος, ο Πασχάλης Λόκας και ο Ζήσης Κουστούλης, που δημιούργησαν το «VESTA», κατάφεραν να δώσουν στον χώρο του, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και διακοσμητική πινελιά (καλλιτεχνική επιμέλεια και διακόσμηση Βαλεντίνο Βαλάντης), ώστε οι πελάτες του να απολαμβάνουν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.
Λειτουργεί από τις 9 το πρωί για καφέ, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό, και μέσα στην ημέρα μπορείτε να απολαύσετε πλούσιες μεσημεριανές γευστικές προτάσεις, με τσίπουρο, κρασί ή μπίρα, ή να παραγγείλετε το φαγητό σας (χάμπουργκερ, μακαρονάδες, κρύα πιάτα, αλλαντικά, σαλάτες... κ.ά.), σε οικονομικές τιμές.
Ως συνέχεια του εσωτερικού χώρου του, δημιουργήθηκε ένας θαυμάσιος εξωτερικός κήπος-αίθριο, με θέα στον γραφικό πεζόδρομο.
Η άψογη εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στους πελάτες, αποτελούν βασικά στοιχεία της λειτουργίας του, σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές του.

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass