Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΟΚΑΝΑ βράβευσε το ΣΕΟ Λάρισας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 15:34

Σε μια όμορφη βραδιά με πολλή συγκίνηση και συναίσθημα γιορτάστηκε στο ΔΩΛ η κατάκτηση από την τοπική υπηρεσία του ΟΚΑΝΑ του πρώτου ευρωπαïκού βραβείου «POMBIDOU 2018» για την πρόληψη κάθε είδους εξαρτήσεων. Με τη σειρά του το ΟΚΑΝΑ επιβράβευσε το έργο τοπικών οργανώσεων που έχουν ως επίκεντρό τους τον άνθρωπο και το παιδί και προάγουν την πρόληψη μέσα από κάθε δράση. Στο πλαίσιο αυτό βραβεύτηκε και το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για την πολύχρονη δράση του.


Ο Oδηγισμός είναι μία παγκόσμια, αυτόνομη, ανεξάρτητη οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα που απευθύνεται σε παιδιά και νέους. Είναι η «πιο Μεγάλη Παρέα του κόσμου» σε 140 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, 144 χώρες στον κόσμο και 10.000.000 μέλη σε όλη τη γη. Στη Λάρισα το Τοπικό Τμήμα ξεκίνησε τη δράση του το 1945 και από τότε μέχρι και σήμερα παρέχει ευκαιρίες σε παιδιά και νέους ηλικίας από 5 έως 17 ετών.
Αυτές τις βασικές αρχές του ΣΕΟ ,που εφαρμόζει από το 1945 μέχρι και σήμερα το τοπικό μας Τμήμα, βράβευσε ο ΟΚΑΝΑ. Το Τ.Τ. ευχαρίστησε με τη σειρά του για την τιμή που του έγινε ,του εύχεται με τη σειρά του να συνεχίσει με περισσότερη δύναμη το μεγάλο και δύσκολο έργο του και ελπίζει σε ευρύτερες συνεργασίες στο μέλλον.