Ρένα - Μαμάκος συντονίζουν τον βηματισμό τους

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 15:00

Κοινή συνάντηση νυν και πρώην δημοτικών συμβούλων, υποψηφίων και στελεχών των δύο συνδυασμών «Λάρισα - Νέα Αρχή» και «Λάρισα - Πόλη του αύριο», συγκαλούν οι επικεφαλής αντίστοιχα των παρατάξεων κ. Ρένα Καραλαριώτου και κ. Θανάσης Μαμάκος, σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Imperial».

Αναλυτικότερα, σε πρόσκληση που απέστειλε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα - Νέα Αρχή» κ. Καραλαριώτου, αναφέρει τα εξής: «Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 προσκαλούμε, στο ξενοδοχείο Imperial, νυν και πρώην συμβούλους, υποψηφίους και στελέχη, που τα προηγούμενα χρόνια έθεσαν τις δυνάμεις τους στην υπηρεσία της Λάρισας -μέσα από τους δύο συνδυασμούς «Λάρισα - Νέα Αρχή» και «Λάρισα - Πόλη του αύριο»- αλλά και πρόσωπα από άλλες δυνάμεις που συντάσσονται μαζί μας, και μας ενώνει όλους μας ο κοινός στόχος, σε συνάντηση με στόχο να συμβάλλουμε στη νέα πορεία της πόλης μας.

Στη συνάντηση αυτή θα συζητήσουμε την κοινή μας πορεία, τη στρατηγική, τις προτεραιότητες και τους άξονες του προγράμματός μας, εν όψει των επόμενων δημοτικών εκλογών, για να κάνει η Λάρισα το νέο ξεκίνημα που χρειάζεται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea
FRACASSO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1