Συντονισμός κοινωνικών παρεμβάσεων Μητρόπολης και Δήμου Λαρισαίων

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2018 22:08

Την προοπτική συνεργασίας και συντονισμού κοινωνικών δράσεων, με στόχο την αποτελεσματικότερη παρέμβαση, συζήτησαν ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννη, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην εστία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Ο κ. Ιερώνυμος ενημερώθηκε για τις δομές που έχουν αναπτυχθεί την τελευταία τετραετία, τη λειτουργία τους και τους στόχους τους, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε επίσκεψη στους μαθητές του 5ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, όπου και συνομίλησε μαζί τους προσφέροντάς τους γλυκίσματα και βιβλία της Αποστολικής Διακονίας με θέμα τους τη γέννηση του Χριστού.

Ο νέος Μητροπολίτης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινωνικό έργο του Δήμου Λαρισαίων και κατά τη συζήτηση αποφασίστηκε να υπάρχει στενότερη συνεργασία σε θέματα κοινωνικής στήριξης της τοπικής κοινωνίας, θέμα που προβλέπεται να συζητηθεί αναλυτικότερα σε συνάντηση που θα έχει σύντομα με τον αντιδήμαρχο κ. Δεληγιάννη και τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η συνάντηση του κ. Ιερώνυμου με τους μαθητές του 5ου Παιδικού Σταθμού Λάρισας, όπου ξεχώρισε το επικοινωνιακό του χάρισμα και στην παιδική ηλικία.

«Σας ακούει η δασκάλα σας;», ρωτά τα παιδιά και αυτά πλησίασαν κοντά του, έκαναν διάλογο μαζί του και τον αγάπησαν στη στιγμή…

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο δήμαρχος κ. Καλογιάννης πρόσφερε στον Μητροπολίτη ένα Χριστόψωμο και δύο εκδόσεις του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας, ενώ τα παιδιά του πρόσφεραν ζωγραφιές και χριστουγεννιάτικες κάρτες που φιλοτέχνησαν με την καθοδήγηση των παιδαγωγών του Παιδικού Σταθμού.

Λένα Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass