Σε γιορτινή ατμόσφαιρα ο Τύρναβος

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2018 22:06

Πλούσιες και φέτος οι χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Τυρνάβου και τόσο στις πόλεις του Τυρνάβου και του Αμπελώνα, όσο και στα χωριά, όπου άναψαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα εδώ και μέρες και φωτίστηκαν οι πλατείες, τα πάρκα και οι δρόμοι.

«Είναι ένα γιορτινό πρόγραμμα αντάξιο της πολιτιστικής κουλτούρας του Δήμου Τυρνάβου με σκοπό τη διασκέδαση των συνδημοτών μας, μέσα από μία φιλοσοφία που αγκαλιάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δίνοντάς το μέσα από πολλές γιορτινές προτάσεις» είχε δηλώσει προ ημερών η αρμόδια αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φανή Λαγκιόλη - Μπίλιου.

Φέτος, πέρα από την πανέμορφη κατά γενική ομολογία φάτνη, στην Κεντρική πλατεία δεσπόζει και ο «Βόρειος Πόλος και η Γέννηση», ένα έργο που εμπνεύστηκε με μεγάλη επιτυχία ο κ. Γιώργος Κιτσούλης.

Πέρα από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον Άγιο Γεδεών τις επόμενες ημέρες, στο Αρχοντικό Καράσσου θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 29 Δεκέμβριου στις 5.30 το απόγευμα εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου η γιορτινή συναυλία του Μουσικού Συλλόγου Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea
FRACASSO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1