Βραβεύθηκαν νέοι φοιτητές και αστυνομικοί

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2019 16:30

Νέους φοιτητές αλλά και αστυνομικούς, που με τον ζήλο τους βοήθησαν να σωθούν παιδιά, βράβευσαν σε κοινή εκδήλωση η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας και η Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ.

Η εκδήλωση, που έγινε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ», ξεκίνησε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΑΛ Αθαν. Νταβούρας σημειώνοντας την προσπάθεια των παιδιών που πέτυχαν να εισαχθούν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και τη συμβολή των γονέων τους αστυνομικών.

Μαζί με τους 28 νέους φοιτητές, τιμήθηκαν και 8 συνολικά αστυνομικοί της Ομάδας «ΔΙΑΣ», της Άμεσης Δράσης αλλά και του Τμήματος Τροχαίας, αφού με πρωτοβουλίες τους συνέδραμαν στην ταχύτερη μεταφορά δύο παιδιών, ενός βρέφους 40 ημερών αλλά και ενός κοριτσιού 3,5 ετών στο εφημερεύον νοσοκομείο καθώς άσχετα από τα καθήκοντά τους προέταξαν την υγεία των παιδιών τα οποία έχρηζαν άμεσης ιατρικής φροντίδας. Μάλιστα στους γονείς των παιδιών δωρίστηκαν παιδικά καθίσματα προβάλλοντας με την ευκαιρία το μήνυμα της ασφαλούς μετακίνησης των παιδιών.

Στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης, τέλος, προσφέρθηκε δωροεπιταγή με σημαντικό χρηματικό ποσό – από τα έσοδα χοροεσπερίδας της ΕΑΛ - για τις ανάγκες του Συλλόγου παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Ιασώ». Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο αρχιμανδρίτης π. Βαρθολομαίος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Βασ. Καραπιπέρης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Λάρισας Λ. Παντικίδης, ο αντιδήμαρχος Απ. Σουρλαντζής, ο πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Χρ. Καλούσιος, ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Μακ. Καφετζής, μέλη των ΔΣ των Ενώσεων αλλά και γονείς των παιδιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass