Χιόνι ως το κύμα στα παράλια του Δήμου Αγιάς

ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ - ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ 10 ΩΡΕΣ Η ΚΑΡΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2019 22:10

Με ακόμη περισσότερο χιόνι, που αυτή τη φορά κάλυψε όλο το μήκος και πλάτος της έκτασης του Δήμου Αγιάς φτάνοντας ως το κύμα της θάλασσας, ξημέρωσε η χθεσινή, τρίτη μέρα της κακοκαιρίας που πλήττει το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας.

Από νωρίς δημοτικά μηχανήματα και εκχιονιστικά της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούσαν όπου χρειαζόταν προσπαθώντας να μην μείνει κανένα χωριό δίχως οδική επικοινωνία. Τα περισσότερα προβλήματα φυσικά εντοπίζονταν στα ορεινά και ημιορεινά χωριά, όπως η Ανατολή, το Μεγαλόβρυσο, η Έλαφος, το Σκλήθρο και η Καρίτσα. Η Καρίτσα, μάλιστα, έμεινε και δίχως ηλεκτρικό ρεύμα για 10 σχεδόν ώρες, από την 1η πρωινή ως τις 11 πριν το μεσημέρι από καλώδιο της ΔΕΗ που κόπηκε. Μεγάλη ήταν η χιονόστρωση και στον παραλιακό άξονα Βελίκα – Κόκκινο Νερό.

Η ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς για την επικινδυνότητα των δρόμων χθες στις 2 το μεσημέρι έδινε κλειστούς τους δρόμους Μεγαλόβρυσο – Ανατολή και Σκλήθρο – Έλαφος, ενώ για εκείνη τη χρονική στιγμή απαιτούνταν αντιολισθητικές αλυσίδες στον δρόμο Βελίκα – Κόκκινο Νερό και Δήμητρα – Ανατολή. Βέβαια, με την πρόβλεψη για ισχυρό παγετό κατά τις βραδινές ώρες ως και σήμερα Κυριακή, η Αστυνομία προειδοποιούσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε άλλα σημεία και να φέρουν στα οχήματά τους μαζί τις αλυσίδες.

Το ΚΤΕΛ δεν πραγματοποίησε τα δρομολόγιά του από την Αγιά προς τα χωριά της, παρά μόνο την κεντρική διαδρομή Αγιά – Λάρισα – Αγιά. Το πρώτο δε πρωινό δρομολόγιο έγινε στις 9:30, αρκετά αργότερα δηλαδή από το σύνηθες.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass