Πλούσιος ο απολογισμός σε εκπαίδευση

ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2019 19:52

Συνολικά 113 εκπαιδευτικά προγράμματα διάρκειας 673 ωρών από τα οποία εκπαιδεύτηκαν και ενημερώθηκαν συνολικά 7.207 άτομα διοργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας στη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου.

Πλούσιος είναι ο απολογισμός εκπαιδευτικών δράσεων του ΕΚΑΒ στον οποίο περιλαμβάνεται και η 6η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης, που υλοποίησε από 15 μέχρι 19 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της 6ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης, ανοικτές Εκπαιδευτικές – Ενημερωτικές δραστηριότητες στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στη Λάρισα και τους τομείς Βόλου, Τρικάλων και Καρδίτσας. Στόχος για το 2019 είναι η εκπαίδευση σε θέματα παροχής Α’ Βοηθειών και βασικής υποστήριξης ζωής πολιτών ή ομάδων πληθυσμού όπως: Σύλλογοι , Φορείς, Υπηρεσίες, Σχολεία κτλ. Προτεραιότητα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση είναι ακόμη και η εκπαίδευση ειδικών επαγγελματικών ομάδων όπως: αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιωτικοί, εκπαιδευτικοί, προσωπικό Δ.Ε.Κ.Ο., υγειονομικοί, ναυαγοσώστες σε εξειδικευμένα κατά περίπτωση εκπαιδευτικά προγράμματα που καταρτίζονται από το ΕΚΑΒ Λάρισας σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους. Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας κα Βασιλική Αυγέρη δεσμεύτηκε για εντατικοποίηση των προγραμμάτων εκπαίδευσης ώστε οι γνώσεις και η εμπειρία των εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ Λάρισας να εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετάσχουν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα του ΕΚΑΒ Λάρισας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2410.685.219 και fax. 2410.617.116 (Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 07:00 - 15:00, Ξενοφώντας Λέτσας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass