Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2019 15:00

*Ο Φιλανθρωπικός Γυναικείος Όμιλος Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλεγγύη» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα και ώρα 6.30 μ.μ. στο «Village Garden» στη Νίκαια.

*Πανηγυρική θεία λειτουργία και αρτοκλασία θα τελέσει ο Πανηπειρωτικός Σύνδεσμος Ν. Λαρίσης μεθαύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου για την εορτή του Νεομάρτυρος Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων, προστάτη του Συνδέσμου, στον φερώνυμο ιερό ναό στα Ηπειρώτικα. Μετά τη θεία λειτουργία θα ακολουθήσει δεξίωση και η κοπή της πίτας του Συνδέσμου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ηπειρωτικής Εστίας.

*Μεθαύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, στις 7.μ.μ., ο Όμιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας θα κόψει την πίτα του για το νέο έτος, στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου «Μετροπόλ» της Λάρισας. Με την ευκαιρία αυτή, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Βασίλης Τσολάκης θα παρουσιάσει ένα βίντεο με θέμα τα Αμπελάκια. Καθώς συμπληρώθηκε μία διετία, θα διεξαχθούν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Στις αρχαιρεσίες μπορούν να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν, εφόσον εγγραφούν μέλη.

*Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ. η ΕΛΟΣΥΛ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο ΚΑΠΗ του Αγίου Νικολάου (Ασκληπιού 68). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική, χορό, δώρα και ανάγνωση ποιημάτων.

*Η «Μαμαδοπαρέα Αγιάς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 12.30 μ.μ. στο cafe «Guzel» (στοά Παπαστεργίου, στην Αγιά). Στη μουσική θα είναι ο dj Αργύρης Μπασιανάς και τα παιδάκια θα απασχολήσει δημιουργικά η Mikri Pap. Οι τυχερές της βασιλόπιτας θα έχουν από ένα κόσμημα δώρο, ενώ θα υπάρξει και μια έκπληξη για τα παιδιά.

* Το ΚΑΠΗ του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στο «Κτήμα Νεφέλη» στο 2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου. Είσοδος με πλήρες μενού και ορχήστρα 10 ευρώ. Η μεταφορά θα γίνει με λεωφορείο στις 5.30 μ.μ. για τα Δημοτικά Διαμερίσματα και στις 6.30 μ.μ. για την Αγιά (από την πιάτσα ΤΑΞΙ).

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελίκας «Φιλοκτήτης» θα πραγματοποιήσει την ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 7.30 μ.μ., στο οικογενειακό κέντρο «Μουράγιο» στη Βελίκα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορό, φαγητό, ποτό, πλούσια λαχειοφόρο και ζωντανή μουσική με τους Βασίλη Μπάτσικα στο τραγούδι και στο μπουζούκι, Δημήτρη Φωτίου στο τραγούδι και στην κιθάρα, Μιχάλη Ζουριδάκη στο τραγούδι και στο πιάνο, Σταύρο Μπατζιόλα στα τύμπανα, Στέφανο Βαλάση στο τραγούδι και τη Δέσποινα Σωτηρούλη επίσης στο τραγούδι.

*Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας θα κόψει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο εστιατόριο «Λαδοφάναρο» (Ξάνθου 6, Φρούριο). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώνουν όνομα και αριθμό ατόμων, τηλεφωνικά στη γραμματεία του Συλλόγου, 2410-620393 καθημερινά 6-8 το απόγευμα.

*Ο Σύλλογος Γυναικών Ποταμιάς του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα τo Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Αλέξανδρος» στην Ποταμιά.

*Η «Υπαίθριος Ζωή» Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο κέντρο «Αστέρας». Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στα γραφεία του Συλλόγου (Μανδηλαρά 5β) και στο τηλέφωνο 2410-250.818 κατά τις ώρες 5 μ.μ.-7 μ.μ. Στις 7.15 μ.μ. θα αναχωρήσει λεωφορείο για το κέντρο «Αστέρας» μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

*Ο Σύλλογος των Απανταχού Σκαμνιωτών θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ., στο ΚΑΠΗ του Αμπελώνα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σύλλογος θα βραβεύσει τους εθελοντές αιμοδότες με καταγωγή απο τη Σκαμνιά.

*Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων « Η Ξηροκρανιά» θα πραγματοποιήσει την ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευσή του για το 2018 την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου, Καραθάνου 33 στη Λάρισα. Θα γίνει ο απολογισμός δράσης και ο οικονομικός απολογισμός και θα κοπεί η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

* Από τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας ανακοινώνεται ότι για τους εθελοντές Νοσηλευτικής η κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο «Epicure Five» (Μαρίνου Αντύπα 2 και Κούμα). Πέρα από την κοπή της βασιλόπιτας θα δοθεί η ευκαιρία εγγραφής νέων μελών στον Ερυθρό Σταυρό εν όψει των εκλογικών αρχαιρεσιών στα μέσα Φεβρουαρίου.

*Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 1 μ.μ. στο κέντρο «Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα). Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα, ενώ θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά όσων δεν έχουν δικό τους μέσο που θα αναχωρήσει στις 12.30 μ.μ. από το Δημοτικό Ωδείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου και στο τηλέφωνο 2410-535.541.

*Ο Μ.Ε.Σ. Πέρα Μαχαλά θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στο «Χρυσό Τζάκι», ενώ λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα θα ψυχαγωγήσει τους παριστάμενους.

*Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. ο Σύλλογος Γυναικών Μελίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο καφενείο του κ. Αγγελακόπουλου.

* Ο Σύλλογος Κυπρίων ν. Λάρισας κόβει τη βασιλόπιτα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Divani» και ώρα 11.45 π.μ.

*Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας για την ψυχαγωγία των μελών του και σύμφωνα με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα διοργανώνει χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας την 9η Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 8 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να προμηθευτούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το Γραφείο του Συνδέσμου (Κύπρου 80 - 3ος όροφος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass