Πανηγυρίζουν ναοί του Αγίου Αθανασίου

ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ-ΖΑΠΠΕΙΟ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2019 15:00

Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου τελέσθηκε χθες το απόγευμα ο Μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Λαρίσης.

Σήμερα, ανήμερα της εορτής, το πρωί θα ξεκινήσει ο πανηγυρικός όρθρος και εν συνεχεία η αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερώνυμου. Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 5:00 μ.μ., θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός και η παράκληση στον Άγιο Αθανάσιο, ενώ θα ακολουθήσει η λιτάνευση του Ιερού λειψάνου και της ιεράς εικόνας του Αγίου Αθανασίου, με τη συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Λαρίσης.

* Πανηγυρικά θα εορταστεί η μνήμη του Αγίου Αθανασίου στον περικαλλή Ιερό Ναό του στο Ζάππειο του Δήμου Κιλελέρ. Χθες το απόγευμα τελέσθηκε ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ'αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, ενώ μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού ο Σύλλογος Γυναικών Ζαππείου "Ο Αγιος Αθανάσιος" προσέφερε κέρασμα στους παρευρισκόμενους πιστούς στην αίθουσα του συλλόγου. Σήμερα το πρωί θα τελεστούν ο Όρθρος και η πανηγυρική θεία λειτουργία από εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass