Νέα διοίκηση στον Ομιλο Φίλων Θεσσαλικής Ιστορίας

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΑΠΕΛΘΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2019 15:30

Νέα διοίκηση εξέλεξε χθες το βράδυ ο Ομιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας. Πριν αρχίσει η εκλογική διαδικασία ο Κώστας Σπανός σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην πολύχρονη παρουσία του Ομίλου, και τον σκοπό του που δεν είναι άλλος από την προβολή της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Θεσσαλίας, ενώ αναφέρθηκε στις δράσεις του Ομίλου, όπως η διοργάνωση διαλέξεων, ημερίδων και συνεδρίων, οι παρουσιάσεις βιβλίων σχετικών με τη Θεσσαλία, καθώς και οι εκδρομές σε ιστορικού ενδιαφέροντος τοποθεσίες ανά την Ελλάδα.

Ο γραμματέας του Συλλόγου Κώστας Θεοδωρόπουλος έκανε τον απολογισμό τού Ομίλου, και ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι: «Ο Σύλλογός μας επί τριάντα συναπτά έτη κάνει προσπάθειες να ερευνήσει την ιστορία του τόπου μας αλλά ταυτόχρονα να την κάνει κτήμα ευρύτερο όλων μας μέσω των συνεδρίων, των διαλέξεων. Δεν σταματήσαμε ποτέ να έχουμε μπροστά μας αυτόν τον στόχο, ελπίζουμε και το νέο συμβούλιο που θα εκλεγεί να κάνει ακόμη καλύτερα πράγματα», ενώ δεν παρέλειψε εκ μέρους του Ομίλου να ευχαριστήσει την εφημερίδα «Ελευθερία» που, όπως είπε, είναι πάντα κοντά στον Ομιλο. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και μέχρι τα μέλη του Ομίλου να εκτελέσουν το εκλογικό τους καθήκον κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου που ανέδειξε τυχερό τον ο Ανδρέα Γκανάτσιο, ενώ προβλήθηκε βίντεο με θέμα τα Αμπελάκια του αντιπροέδρου του Ομίλου Βασίλη Τσολάκη.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το νέο 7μελές διοικητικό συμβούλιο όπως αναδείχθηκε από τη χθεσινή εκλογική διαδικασία αποτελούν οι Κώστας Σπανός (53), Βασίλης Τσολάκης (40), Κώστας Θεοδωρόπουλος (37), Νίκος Παπαθεοδώρου (34), Βάσω Νούλα (32), Θανάσης Μπετχαβές (29), Βαγγέλης Ρηγόπουλος, ενώ υποψήφιοι ήταν και οι Τάσος Αναστασίου, Παναγιώτης Δομούζης, Γιώργος Μπαλής, Κώστας Μπρούζας, Αθανάσιος Παιδής. Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Χαράλαμπος Βόγιας, Στάμος Γραμμένος, Νίκος Ζδάνης και αναπληρωματικός ο Δημήτρης Μπάρμπας. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα σε μία εβδομάδα όπως το καταστατικό ορίζει, ενώ θα το συγκαλέσει ο πρωτεύσας σε ψήφους κ. Κώστας Σπανός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass