ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2019 15:30

Το Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), πρόκειται να μισθώσει λεωφορείο για τη συμμετοχή των μελών της και όχι μόνο, στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (στην πλατεία Συντάγματος) αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου για τη Μακεδονία.


Επίσης ο Μακεδονικός Σύνδεσμος Ελληνιστικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο, ναυλώνοντας λεωφορεία. Όσοι επιθυμούν να μεταβούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6949-196739 Κατσάνης Μιχάλης και 6978-890360 Σοφιανίδης Αλέξανδρος.
* Τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο αποφάσισαν ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας και τα συνεργαζόμενα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της Λάρισας: Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων, Ενωμένη Ρωμηοσύνη, Ένωση Θεολόγων Λάρισας, Ένωσις Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» (ΓΕΧΑ) Λάρισας, Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Άγιος Δαμιανός», Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Πορεία Αγάπης», Σύλλογος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής «Ο Απόστολος Βαρνάβας», Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος» Λάρισας, Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ιωάννης ο Χρυσόστομος», Χριστιανική Ένωση Επιστημόνων Λάρισας, Χριστιανική Εστία Λάρισας «Ο Απόστολος Παύλος». Για τη διευκόλυνση όσων θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί ιερά αγρυπνία στον ιερό ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη Λάρισα το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή και από ώρα 9.30 μέχρι 12.30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass