Πλαίσιο διεκδικήσεων για τον Δήμο Φαρσάλων

Παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Απ. Αναγνώστου σε συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2019 21:03

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Φαρσάλων πραγματοποίησε εκδήλωση χθες, στο μεζεδοπωλείο «Μέρμηγκας», στα Φάρσαλα, παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Τάσου Τσιαπλέ, του νυν δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Φαρσάλων κ. Κων/νου Τασόκα, του νέου υποψήφιου για το αξίωμα του δημάρχου Φαρσάλων, με τη ΛΑΣΥ, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου κ. Αποστόλη Αναγνώστου, ο οποίος είναι εν ενεργεία πρόεδρος του συνδικάτου Οικοδόμων Φαρσάλων αλλά και πλήθους κόσμου.


Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Κων/νος Τασόκας έκανε έναν απολογισμό της θητείας στον Δήμο Φαρσάλων, όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Λαϊκή Συσπείρωση κινήθηκε με γνώμονα το όφελος του πολίτη και της κοινωνίας, ενώ τόνισε ότι είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια, με προτάσεις οι οποίες εισακούστηκαν από τη δημοτική αρχή και δεν αντιμετωπίστηκαν με χλευασμό. Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αποστόλης Αναγνώστου, στην ομιλία του αναφέρθηκε στον αγώνα που πρέπει να δοθεί, στις ευθύνες που έχουμε καθώς δεν μιλάμε για τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά για τοπική διοίκηση, στο πλαίσιο του κεντρικού αστικού κράτους, που εξειδικεύει την πολιτική και αντιστρατεύεται τα λαϊκά συμφέροντα σε τοπικό επίπεδο και απορροφά τους οποίους κραδασμούς και τις συνέπειες της αντεργατικής πολιτικής. Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές στεκόμαστε με ολοκληρωμένες προτάσεις και θέσεις και τις θέτουμε ανοιχτά στον λαό χωρίς μισόλογα και περιστροφές. Τόνισε ότι πριν το 2017, η Λαϊκή Συσπείρωση είχε κάνει προτάσεις για τη δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή και είχε αναφέρει την ανάγκη αντιμετώπισης τέτοιων καταστροφών. Με τον τότε δημοτικό σύμβουλο, Αστέρη Μολόχα και τον σύντροφο Κώστα Στεργίου του ΚΚΕ, βρεθήκαν από την πρώτη στιγμή και συμπαραστάθηκαν στους πληγέντες, ωστόσο τα προβληματα συνεχίστηκαν το 2018 σε χωριά του Δήμου. Στάθηκε σε θέματα, όπως η αντισεισμική θωράκιση και οι απαραίτητοι έλεγχοι σε όλα τα δημοτικά κτίρια, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, και στο μεγάλο πρόβλημα της πόλης, που ακούγεται μόνο στις εκλογές και αποτελεί πρόγραμμα διεκδίκησης για κάθε υποψήφιο και είναι η ύδρευση λέγοντας χαρακτηριστικά “μεγαλώσαμε εμείς και τα παιδιά μας με αυτό το πρόβλημα, τώρα μεγαλώνουν και τα εγγόνια μας”. Κλείνοντας την ομιλία του, επισήμανε ένα πλαίσιο διεκδικήσεων που έχουν και αναφέρθηκε σε όλους τους κομμουνιστές δημάρχους στην επικράτεια (Πάτρα, Ικαρία, Καισαριανή, Πετρούπολη), όπου με ελάχιστο κόστος πραγματοποιούν έργα για τον λαό, αναφέροντας ως παράδειγμα και ως πρότυπο τον δήμαρχο της Πάτρας κ. Κων/νο Πελετίδη.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») του Γιώργου Γκαντέλου

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass