Το γράμμα φεύγει, αλλά ο πελάτης όχι…

ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2019 22:10
Τα ρολά κατεβασμένα, η πόρτα κλειστή και πελάτες περιμένουν… για να φύγουν! Τα ρολά κατεβασμένα, η πόρτα κλειστή και πελάτες περιμένουν… για να φύγουν!

Την υπομονή τους χρειάζεται να επιστρατεύσουν όσοι Λαρισαίοι επιλέγουν να βρεθούν τα βράδια στα Ελληνικά Ταχυδρομεία της Παπαναστασίου στο κέντρο της πόλης.

Μετά τις 8.30 περίπου οι κεντρικές θύρες κλείνουν για να μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο όσοι πλέον βρίσκονται εντός του κτιρίου. Από εκείνη τη στιγμή και μετά όσοι είναι μέσα στα ΕΛΤΑ βγαίνουν από μία άλλη πόρτα μικρότερη. Το ζήτημα όμως που προκύπτει και επισημαίνουν οι αναγνώστες στην «Ε» είναι το εξής: Μπορεί να τελειώσεις τη δουλειά για την οποία βρίσκεσαι εκεί αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να βγεις από το κτίριο καθώς πρέπει να περιμένεις κι άλλα άτομα να τελειώσουν για να βγείτε… παρέα.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τους ανθρώπους των ΕΛΤΑ αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορεί να σηκώνεται συνέχεια ένας υπάλληλος από τα γκισέ, για να ανοίγει την πόρτα, καθώς έτσι θα καθυστερήσει και η εξυπηρέτηση των υπολοίπων. Η συχνότητα μάλιστα των ατόμων που βγαίνουν από το κτίριο εξαρτάται άμεσα και από το πόσοι υπάλληλοι δουλεύουν τα βράδια. Δύο ή τρεις.

Οι πολίτες όμως παραπονιούνται πως ιδίως στις γιορτές έπρεπε να περιμένουν να μαζευτούν περίπου είκοσι άτομα για να ανοίξει η πόρτα, επισημαίνοντας πως ίσως θα έπρεπε να δοθεί μια λύση με άτομα ασφάλειας.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass