Μ. Χαρακόπουλος: Νέα μελανή σελίδα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2019 15:50

«Η κυβερνητική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και των “προθύμων” ανοίγοντας την πόρτα του ΝΑΤΟ στα Σκόπια προχώρησε στην τελική πράξη του δράματος, της εθνικά επώδυνης υποχώρησης, που συνιστά η Συμφωνία των Πρεσπών, με συνέπειες μακροπρόθεσμες και ακόμη μη αντιληπτές στο σύνολό τους για τη χώρα».

Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την υπερψήφιση από τη Βουλή του πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Στη δήλωσή του το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι «δυστυχώς, η τριάδα Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά, πίσω από τις πλάτες του λαού, συνομολόγησε μια επιζήμια για τα εθνικά μας συμφέροντα συμφωνία στις Πρέσπες. Η κυβέρνηση-κουρελού, παρασυρμένη από ιδεοληπτικές εμμονές, αγνόησε παντελώς τις, σχεδόν, καθολικές αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας. Τα φαινόμενα της κοινοβουλευτικής παρακμής που έλαβαν χώρα, προκειμένου να μεθοδευτεί η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, συνιστούν μια μελανή σελίδα στη σύγχρονη πολιτική μας ιστορία.

Κατανοούμε πλήρως την πικρία του ελληνικού λαού, που, όπως αποδεικνύεται από όλες τις μετρήσεις της κοινής γνώμης, είναι αντίθετος σε αυτή τη συμφωνία σε συντριπτικά ποσοστά. Ως Νέα Δημοκρατία δεσμευόμαστε, στο μέτρο που μας αναλογεί και με την ισχύ που θα μας δώσουν οι πολίτες, να μείνουμε σταθεροί, και ως κυβέρνηση, στη θέση μας για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1