Στη φυλακή Λαρισαίος εφοριακός

*«ΠΕΙΡΑΖΕ» ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK *ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ 70.000 ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ * ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΕΦΕΣΗ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2019 22:08

Ένας Λαρισαίος συνταξιούχος εφοριακός χθες το βράδυ επρόκειτο να οδηγηθεί κρατούμενος στις φυλακές καθώς πλήρωσε ακριβά τη μανία του να «πειράζει» ανήλικα κορίτσια μέσω Facebook.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου τον καταδίκασε σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει κρατούμενος ως και την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό στη Λάρισα από το ΜΟΕ.

Ο 65χρονος δεν βρέθηκε για πρώτη φορά στο εδώλιο για τέτοιου είδους ανήθικες και παράνομες ερωτικές περιπέτειες. Μόλις το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κατηγορούμενος ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση προς 5 ευρώ ημερησίως και 8.000 ευρώ εγγύηση. Χθες όμως, τα πράγματα ήταν ακόμα πιο επιβαρυντικά για εκείνον…

Σε όλες τις περιπτώσεις ο Λαρισαίος χρησιμοποιούσε προφίλ με ψεύτικο όνομα και έστελνε ερωτικά μηνύματα σε κορίτσια, που είχαν - δεν είχαν συμπληρώσει τα 15 τους χρόνια. Κάποια στιγμή όμως όλα αποκαλύφθηκαν από τη μητέρα μιας νεαρής και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το περίεργο αυτό κουβάρι της υπόθεσης που περιλάμβανε συναντήσεις και δώρα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πολύωρης ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσαν γονείς παιδιών, ενώ κάποια μητέρα εξ αυτών περιέγραψε τα μηνύματα που βρήκε στον λογαριασμό της κόρης της. Ο εφοριακός κατά τη διάρκεια της απολογίας τους μίλησε για μια σκευωρία εναντίον του ενώ τόνισε πως τη μια κοπέλα ήθελε να τη βοηθήσει για να της πάρει μπουφάν, παπούτσια και κινητό, λόγω προσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων της. Δεν μπόρεσε όμως να πείσει τακτικούς και ενόρκους δικαστές.

Ο συνταξιούχος κρίθηκε ένοχος για τρεις πράξεις. Για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής με ανήλικο, που συμπλήρωσε τα 10 αλλά όχι τα 15 έτη, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 15 έτη κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

*Εκτός από τη συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 70.000 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 8 χρόνια.

 

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass