Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2019 15:00

* Σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

-Ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής και Δημοτικής Μουσικής Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Φιλελλοίνων» (λόφος Φρουρίου).

-Οι συνταξιούχοι του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κόβουν πίτα στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Διόνυσος”. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση και για το θέμα της δικαστικής προσφυγής.

-Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις 7 μ.μ. στο καφέ Cuppa (Θεοδωρακοπούλου 87, πλατεία Νέας Πολιτείας). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευτούν όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι του Παραρτήματος για τη συνεισφορά τους στον γεωτεχνικό χώρο.

-Η Ενωση Γυναικών Λάρισας-μέλος ΟΓΕ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» (οδός Ρούσβελτ 14). Θα γίνει λαχειοφόρος και μπαζάρ γλυκών.

-Η Ομάδα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει αποκριάτικο απογευματινό στις 7 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

*Άλλες μέρες

-Η «Λέσχη 75» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα αύριο Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και 9 μ.μ. στο κέντρο «Χρυσό τζάκι».

- Αύριο Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Οργάνωσης (Παπαναστασίου 52, 3ος όροφος, γραφείο 10) θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, τα μέλη και οι φίλοι της ΠΟΑΕΑ Λάρισας.

-Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Σπηλιωτών "Ο Κίσσαβος" θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα μεθαύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. στο «Χρυσό Τζάκι».

-Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ», κόβει πίτα μεθαύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 μ.μ. στη Μουσική Σκηνή «ΜΥΛΟΣ 1927»

- Μεθαύριο Σάββατο 23 Φεβρουάριου στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Palladium» η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αργιθεατών ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος» με παραδοσιακή αργιθεάτικη ορχήστρα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978-766125.

-Μεθαύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Δροσούλα» στη Γιάννουλη θα κόψει πίτα το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας. Παράλληλα, θα γίνει και η γενική συνέλευση του σωματείου.

-Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ. που θα γίνει στον 3ο όροφο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

-Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Ειδικών Σχολείων Ιδρυμάτων-Θεραπευτηρίων και Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) Ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο κέντρο «Χρυσό Τζάκι». Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά ορχήστρα.

 -O Σύλλογος των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών Νομού Τρικάλων με έδρα τη Λάρισα, στις 6 μ.μ., την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του 3ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας, (Παπακυριαζή 44), πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας.

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ΤΑΕ Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στον 3ο όροφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass