Με λοίμωξη του αναπνευστικού τα δύο μωρά

ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ

Λοίμωξη του αναπνευστικού διαπιστώθηκε στη διάρκεια της χθεσινής νεκροψίας και στις δύο περιπτώσεις των μωρών, του 13 μηνών αβάπτιστου αγοριού και του 4 μηνών αβάπτιστου κοριτσιού, από χωριό της Ελασσόνας και τον οικισμό ΡΟΜΑ του Τυρνάβου αντίστοιχα, που άφησαν προχθές την τελευταία τους πνοή με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

Η ιατροδικαστής κα Ρουμπίνη Λεονταρή κατά τη νεκροψία διαπίστωσε και στα δύο μωρά λοίμωξη του αναπνευστικού και αποφάσισε περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση με αποστολή δειγμάτων αίματος στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς μηνιγγίτιδας προκειμένου να εντοπιστεί ο λοιμογόνος παράγοντας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις γιατρών, οι λοιμώξεις του αναπνευστικού σ’ αυτές τις ηλικίες εξελίσσονται ραγδαία επιβαρύνοντας ακόμα και την καρδιακή λειτουργία και μπορεί να αποδειχθούν θανατηφόρες, για να συμπληρώσουν ότι ακριβής εικόνα για τα αίτια του θανάτου των δύο μωρών θα διαμορφωθεί με τα αποτελέσματα της εργαστηριακής διερεύνησης, που θα δείξουν τον λοιμογόνο παράγοντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass