Στόχος η καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων

Τονίστηκε σε εκδήλωση της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2019 16:45

«Στόχος μας είναι πλέον η καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων αλλά και η αντιμετώπιση της σκληρότερης μορφής βίας που δεν είναι άλλη από τη φτώχεια» τόνισε η πρόεδρος της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας, Φωτεινή Μπλιάτσιου, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας τίμησε όλους τους φορείς, τις επιχειρήσεις, τους παραγωγούς και τους πολίτες που με τον δικό τους τρόπο συνέδραμαν στο φιλανθρωπικό έργο της Τράπεζας, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης.

Σημειώνεται πως η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2018 (στα πρότυπα του Ιδρύματος «Τράπεζα Τροφίμων Ελλάδος -Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας” που ιδρύθηκε, με πρωτοβουλία του Γεράσιμου Βασιλόπουλου, τον Ιούνιο του 1995) ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία στη Λάρισα (με έδρα το 5ο χλμ. Λάρισας -Αθηνών σε χώρο που παραχώρησε δωρεάν η οικογένεια Χώτου).

Διανέμοντας πάνω από 25 τόνους τροφίμων στηρίζοντας το σημαντικό έργο των Μητροπόλεων Λαρίσης, Ελασσόνας, Βόλου, Καρδίτσας, Τρικάλων, το Γηροκομείο Λάρισας, τον Σύλλογο Πολυτέκνων Λάρισας, καθώς και το έργο δεκάδων άλλων φορέων που προσπαθούν να ανακουφίσουν συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

Τον έπαινο απέδωσαν στους τιμηθέντες, τα μέλη του Δ.Σ. της Τράπεζας, Φωτ. Μπλιάτσιου (πρόεδρος), Θαν. Παιδής, Σάκ. Κακαδιάρης, Κατερίνα Ιντζέ, Σαματιανή Τοπούζα και Σταματία Κοντονάσιου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1