Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βάλλας

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2019 9:11 | Τελευταία ενημέρωση: 12 Μαρ 2019 10:23

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο δημοσιογραφικός κόσμος της Λάρισας και της Θεσσαλίας μετά την απώλεια του εξαιρετικού συναδέλφου, δημοσιογράφου και μέλους της οικογένειας της «Ε» Δημήτρη Βάλλα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένος στη Λάρισα το 1956, ο Δημήτρης Βάλλας υπήρξε ένα ανήσυχο πνεύμα που ξεχώρισε στον χώρο της δημοσιογραφίας τόσο χάρη στο ήθος του, όσο και στo πάντα έγκυρο και διεισδυτικό ρεπορτάζ του.

Σπούδασε ιταλική φιλολογία, όμως τον κέρδισε οριστικά η δημοσιογραφία. Συντάκτης της «Ελευθερίας» Λάρισας από το 1986. Μία ολόκληρη ζωή μάχιμος ρεπόρτερ, που λάτρευε το κυνήγι, το ψάρεμα, τη φωτογραφία και τη ορειβασία. Από τους πιο γνωστούς Ραδιοερασιτέχνες στο πανελλήνιο στα μεσαία κύματα. Μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και επί σειρά ετών συνδικαλιστής. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε και συμμετείχε σε πολλά συνέδρια της ΠΟΕΣΥ και δημοσιογραφικούς αγώνες. Εκτός από κείμενα έγραφε και στίχους που μελοποιήθηκαν κι έγιναν τραγούδια από Λαρισαίους συμπολίτες τους. Διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας «Φορτούνα» Κουτσοχέρου.

Τα Δ.Σ της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του ΕΤΑΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγό του Νίκη, στα δύο του παιδιά και σε όλους τους συγγενείς και φίλους.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος θα ψαλεί αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα.