Κλείνει η αερογέφυρα Νίκαιας-Χάλκης

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 15:02

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας με αφορμή την εκτέλεση εργασιών συντήρησης (επισκευή των αρμών διαστολής) στην αερογέφυρα Νίκαιας-Χάλκης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προβλέπουν πλήρη αποκλεισμό της γέφυρας του Αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ από σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου έως και το Σάββατο 24 Μαρτίου, ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως εξής: Τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν από δυτικά προς ανατολικά (από Νίκαια προς Χάλκη), θα πρέπει να εισέλθουν στη δυτική παράπλευρη οδό του αυτοκινητοδρόμου, νότια της Γέφυρας, να κινηθούν νότια έως την πρώτη Κάτω Διάβαση και μέσω αυτής θα εισέρχονται στην ανατολική παράπλευρη οδό. Στη συνέχεια θα πρέπει να κινηθούν βόρεια έως τη γέφυρα και μέσω της τοπικής οδού, νότια της Γέφυρας, θα εισέρχονται στην Επαρχιακή Οδό Συκουρίου-Νίκαιας.

Τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν ανατολικά προς δυτικά (από Χάλκη προς Νίκαια), θα πρέπει να εισέλθουν στην ανατολική παράπλευρη οδό, βόρεια της Γέφυρας, να κινηθούν νότια έως την πρώτη Κάτω Διάβαση και μέσω αυτής θα εισέρχονται στη δυτική παράπλευρη οδό. Στη συνέχεια θα πρέπει να κινηθούν βόρεια έως τη Γέφυρα και μέσω της τοπικής οδού, βόρεια της Γέφυρας , θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Συκουρίου-Νίκαιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass