70 Χρόνια Χαλβαδοποιία Παπαγιάννης «ΟΛΥΜΠΟΣ»

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 15:17

Την Καθαρά Δευτέρα η Χαλβαδοποιία Παπαγιάννης "ΟΛΥΜΠΟΣ" και το Φρούριο διοργάνωσαν ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι για να γιορτάσουν τα 70 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας.

Το project “Η πόλη έχει ρεπό” διοργανώθηκε με την αφορμή της συμπλήρωσης, φέτος, 70 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας από την ίδρυσή της το 1949 στη Λάρισα ως οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής σουσαμένιου χαλβά και στηρίζεται στις αρχές του πολιτιστικού μάρκετινγκ και της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που υπηρετεί την ανταποδοτικότητα στην τοπική κοινωνία μέσα από εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις.

Το project "Η πόλη έχει ρεπό" έχει ξεκινήσει ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου με το εκπαιδευτικό θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα «Το μαγικό Σουσάμι» για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας. Το πρόγραμμα, το οποίο προσέφερε δωρεάν η Χαλβαδοποιία Παπαγιάννης «ΟΛΥΜΠΟΣ», παρακολούθησαν πάνω από 800 μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων. Μέσα από το βιωματικό παιχνίδι οι μικροί Λαρισαίοι εκπαιδεύτηκαν σχετικά με την παραδοσιακή ελληνική διατροφή, τα έθιμα των Απόκρεων και της Σαρακοστής, τις θρεπτικές ιδιότητες του σουσαμιού και του χαλβά, δοκίμασαν προϊόντα της εταιρείας και πήραν ως δώρο αναμνηστικούς χαρταετούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1