Ικανοποιημένοι επαγγελματίες και επισκέπτες

ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ – ΜΠΟΥΡΑΝΙ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 22:20
Ικανοποιημένοι είναι και οι επαγγελματίες, δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κ. Πετμεζάς Ικανοποιημένοι είναι και οι επαγγελματίες, δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κ. Πετμεζάς

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το διήμερο της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας την πόλη τ

ου Τυρνάβου. Με τη βοήθεια και του καλού καιρού ντόπιοι και επισκέπτες διασκέδασαν για ώρες βιώνοντας παράλληλα τα έθιμα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού και του Μπουρανί. Χθες το πρωί μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων ο Τύρναβος ήταν πλέον μια ήσυχη και καθαρή πόλη χάρη στον συντονισμό των εργαζομένων στην καθαριότητα στον Δήμο Τυρνάβου. Οι επαγγελματίες, κυρίως εστίασης και όχι μόνο, έκαναν τον απολογισμό τους και στο οικονομικό κομμάτι. Μετά από χρόνια οι επαγγελματίες μιλούσαν για μια πολύ καλή οικονομική «ένεση» που έφερε άνοιξη σε πολλές επιχειρήσεις του Τυρνάβου, σε μια κρίσιμη εποχή ειδικά για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δηλαδή τσιπουράδικα, καφετέριες, καφενεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες ποτών, ταβέρνες κ.λπ.

Ικανοποιημένοι όμως έφυγαν από τον Τύρναβο και οι χιλιάδες επισκέπτες αφού παρά τον συνωστισμό και την πολυκοσμία εξυπηρετήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο ενώ οι τιμές σε όλα τα προσφερόμενα είδη ήταν προσιτές και στα επίπεδα πριν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, αποφεύγοντας έτσι οι επαγγελματίες κάποια λάθη ορισμένων του παρελθόντος.

Δεκάδες λεωφορεία την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα έφεραν στην πόλη εκδρομείς από όλη την Ελλάδα συνδυάζοντας επισκέψεις, κυρίως τριήμερες εκδρομές, όπου μέσα στο εκδρομικό πρόγραμμα υπήρχε ο Τύρναβος, γεγονός που σημαίνει ότι η πόλη είναι πλέον εκδρομικός προορισμός για τις ημέρες της Αποκριάς.

Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Κώστας Πετμεζάς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον άψογο τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι επαγγελματίες του Τυρνάβου τις γιορτινές μέρες. Συμπεριφορά που είναι η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη γενικότερα. Επίσης ο κ. Πετμεζάς αφού ευχαριστεί τους χιλιάδες επισκέπτες για την προσέλευσή τους, σημειώνει ότι ο Τύρναβος είναι φιλόξενος όλες τις ημέρες και όλες τις εποχές του χρόνου.

Τέλος, σε συνάντηση του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και του διοικητή του Α.Τ. Τυρνάβου Αστυνόμου Α' Σεραφείμ Μπίρδα διαπιστώθηκε η αρτιότητα των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων και ιδιαίτερα η διοργάνωση του «Καρναβάλι – Μπουρανί» στην πόλη του Τυρνάβου.

Δεν υπήρξαν περιστατικά παραβατικότητας ή άλλου είδους προβλήματα. Όλα κύλησαν ομαλά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των υπηρεσιών του Δήμου και του Αστυνομικού Τμήματος. Οι υποδομές που υπάρχουν πλέον από πέρυσι για την εξυπηρέτηση των εκδηλώσεων αλλά και τα προληπτικά μέτρα που λήφθησαν, όπως το αλκοτέστ στους οδηγούς των αρμάτων, συνέβαλαν στο να διοργανωθεί το πιο ασφαλές Καρναβάλι – Μπουρανί.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι υποδιοικητές κ. Γεώργιος Πατσιαούρας και Θάνος Ζήσης, οι αντιδήμαρχοι Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιόπας και Κωνσταντίνος Κουλιός και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Τάσος Ψύρρας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1