Ασφαλτόστρωση στη Μανδηλαρά

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2019 15:28

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά, μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Μιαούλη. Είναι το τμήμα του έργου όπου είχε σημειωθεί καθυστέρηση με αφορμή το θέμα των οπτικών ινών, στο ύψος του κτιρίου του ΟΤΕ.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση και στο τμήμα από την οδό Μιαούλη έως την οδό Υψηλάντου, καθώς τα πεζοδρόμια έχουν ήδη ανακατασκευασθεί ενώ απομένει η ολοκλήρωση των εργασιών της ΔΕΥΑΛ στη διασταύρωση με τη Μιαούλη.

Με την ολοκλήρωση του έργου της ΔΕΥΑΛ στη συγκεκριμένη διασταύρωση ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία. Να σημειωθεί ότι η τελευταία φάση του έργου της ανακατασκευής της οδού Μανδηλαρά αφορά στο τμήμα της από την Υψηλάντου έως τον κόμβο Ρίμπνικ.

ΦΑΡΣΑΛΩΝ - ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

Στο μεταξύ ο Δήμος Λαρισαίων ανακοίνωσε την έναρξη εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδό Φαρσάλων από τη συμβολή της με την περιφερειακή Τρικάλων μέχρι την υπόγεια διάβαση στην περιοχή του ΟΣΕ. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχισθεί η ασφαλτόστρωση και στην οδό Καρδίτσης, μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου. Από τον Δήμο Λαρισαίων διευκρινίζεται ότι στις οδούς Φαρσάλων και Βόλου προηγήθηκε η αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης. Το δίκτυο αποτελούνταν από χυτοσίδηρο, αμίαντο κ.ά. και αντικαταστάθηκε με σύγχρονο δίκτυο που εναρμονίζεται πλήρως με το εθνικό και ευρωπαικό πλαίσιο προδιαγραφών για ασφαλές και ποιοτικό νερό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass