Ταξίδευαν με 100 κιλά χασίς

ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2019 15:07

Εκατό κιλά χασίς μετέφεραν δύο Αθηναίοι που συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα στην εθνική οδό μεταξύ Αλμυρού και Βελεστίνου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας. Σε τυχαίο έλεγχο των αστυνομικών, οι δύο Αθηναίοι βρέθηκαν να μεταφέρουν 99,5 κιλά χασίς, μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που έχουν κατασχεθεί στην περιοχή, σε διαμορφωμένες κρύπτες, τόσο στην οροφή όσο και στο πάτωμα του αυτοκινήτου, ενός «κλειστού» επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», οι δύο συλληφθέντες ενώ ταξίδευαν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, δήλωσαν άγνοια για το χασίς που μετέφεραν σημειώνοντας ότι το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά ανήκει σε Ιταλό επαγγελματία, για λογαριασμό του οποίου ταξίδευαν προς Ιταλία, εκδοχή που ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ..

Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο ελέγχθηκε στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων της αστυνομίας Μαγνησίας, με τους δύο συλληφθέντες –σύμφωνα με πληροφορίες– να είναι απολύτως συνεργάσιμοι με τους αστυνομικούς αφού ο αρχικός και επιφανειακός έλεγχος στην καμπίνα του αυτοκινήτου δεν «πρόδιδε» τα 87 δέματα με χασίς που μετέφεραν.

Για την υπόθεση από την ΕΛ.ΑΣ ανακοινώθηκε χθες «συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες στο 292ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 32 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν ο 32χρονος και ο 38χρονος, κατά τον οποίο βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον ουρανό και το πάτωμα του οχήματος, 87 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 99,5 κιλών.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 99,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό 1.170 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass