Από τη Χρυσοχόου ξεκινούν τα έργα στον Αγιο Κωνσταντίνο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2019 22:30

Από την οδό Χρυσοχόου ξεκινούν από αύριο τα έργα ανακατασκευής δρόμων και πεζοδρομίων, σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες συνοικίες του Κέντρου, τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Όπως είναι γνωστό, το έργο - προϋπολογισμού 4,1 εκατ. ευρώ που θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του Δήμου,προβλέπει την πλήρη ανακατασκευή δρόμων και πεζοδρομίων, που περικλείονται από τις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου, 23ης Οκτωβρίου και Νικηταρά.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – από αύριο και για τους επόμενους δύο μήνες σε τμήμα της οδού Χρυσοχόου (από την οδό 23ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με τις οδούς Ριζοπούλου και Περικλέους) και στην οδό Ελευσίνος ενώ στο ίδιο πλαίσιο η πιάτσα των ταξί, μεταφέρεται από την οδό Χρυσοχόου στην οδό 23ης Οκτωβρίου (πριν τη σηματοδοτούμενη διάβαση πεζών).

Να σημειωθεί ότι στα έργα στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου ξεχωριστό σκέλος θα αποτελέσει μέσω του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, η μετατροπή των οδών Αιόλου, Θεοτοκοπούλου και Ριζοπούλου σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας. Γενικότερα, σε πρώτη φάση θα αναπλαστούν όλοι οι μικροί δρόμοι που περικλείονται στην περιοχή μεταξύ των οδών Νικηταρά, 23ης Οκτωβρίου και Ηρ. Πολυτεχνείου ενώ σε δεύτερη φάση, κεντρικοί συνοικιακοί δρόμοι θα μετατραπούν σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Στοχεύοντας «στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και στην πρόληψη ατυχημάτων, κατά τον χρόνο εκτέλεσης των εργασιών», η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποφάσισε «προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην οδό Χρυσοχόου -Ελευσίνος, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Ανακατασκευή οδών συνοικίας Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Λαρισαίων (Α’ Φάση),για χρονικό διάστημα από 28-03-2019 έως και 27-05-2019 καθ’ όλο το 24ωρο και ως ακολούθως:

Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων: Σε τμήμα της οδού Χρυσοχόου, από την οδό 23ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με τις οδούς Ριζοπούλου και Περικλέους. Στην οδό Ελευσίνος σύμφωνα με την εργοταξιακή μελέτη και χρήση πινακίδων. Τη μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την οδό Χρυσοχόου στην οδό 23ης Οκτωβρίου πριν τη σηματοδοτούμενη διάβαση πεζών σύμφωνα με την κατεύθυνση των οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου και ενδεικτικά μέσω των οδών 23ης Οκτωβρίου και Ριζοπούλου» καταλήγει η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ..

 

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass