Νέα εποχή για την πρωτοβάθμια περίθαλψη

- ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ANIMUS ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ - ΝΤΑΒΕΛΗΣ: ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 22 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2019 22:06

Νέα δεδομένα στην παροχή υπηρεσιών υγείας, σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, δημιουργεί το πολυιατρείο του Ομίλου Animus που εγκαινιάσθηκε χθες το βράδυ, παρουσία της τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων καθώς και πλήθους Λαρισαίων.
Ενα πρότυπο πολυιατρείο στην καρδιά της Λάρισας (στη συμβολή των οδών Κύπρου και Σκ. Σούτσου, στο πρώην ξενοδοχείο Δώμα) όπου 70 επιστήμονες, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό θα καλύπτουν υπηρεσίες υγείας που αντιστοιχούν σε 22 ιατρικές ειδικότητες, με δωρεάν μετακίνηση και υπηρεσίες εστίασης στον ίδιο χώρο.


Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με αγιασμό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Λάρισας σεβ. κ. Ιερώνυμος επαινώντας την οικογένεια Νταβέλη «για τα έργα τους προς όφελος των ανθρώπων» όπως επισήμανε χαρακτηριστικά.
«Η Λάρισα γίνεται ένα ιατρικό κέντρο» τόνισε στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός υπογραμμίζοντας το σχέδιο της Περιφέρειας για τη δημιουργία Ογκολογικού Κέντρου στην περιοχή. «Τέτοια έργα προσθέτουν αξία στην περιοχή» σημείωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης με την πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη να τονίζει τη θέση της ΝΔ για την πρωτοβάθμια υγεία, όπως και τη θέση για τη συνεργασία κράτους και ιδιωτών, ευχόμενη «ο στόχος για το Ογκολογικό Κέντρο να γίνει πραγματικότητα».
«Ανακατασκευάσαμε ένα ταλαιπωρημένο κτίριο» τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ANIMUS A.E., Αχιλλέας Νταβέλης κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην πορεία του έργου.
Για να υπογραμμίσει, αναφερόμενος στους στόχους του έργου, πως «αποφασίσαμε να καλύψουμε το κενό της πρόληψης στην πρωτοβάθμια φροντίδα με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών αναβαθμίζοντας παράλληλα τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας σε όλους τους Θεσσαλούς». Επισήμανε επίσης το πλήθος των ιατρικών ειδικοτήτων, τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τους 70 επιστήμονες που θα εργασθούν για τον σκοπό αυτό, ευχαριστώντας τέλος δημοσίως όλους όσοι συνέβαλαν στο αποτέλεσμα.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Το νέο πολυιατρείο αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της φιλοσοφίας που διέπει τη διοίκηση του ομίλου Animus, για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας με μηδενική αναμονή και ταλαιπωρία. Στον οργανωμένο χώρο του Πρωτοβάθμιου Πολυιατρείου Λάρισας κάθε ασθενής έχει τη δυνατότητα, χωρίς σπατάλη χρόνου και ταλαιπωρία, να καλύψει πολλαπλά επίπεδα ιατρικής φροντίδας, να πραγματοποιήσει διαγνωστικές εξετάσεις με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, να απολαύσει υπηρεσίες εστίασης και να εξυπηρετηθεί σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
Αναλυτικότερα οι ιατρικές ειδικότητες του Πολυιατρείου είναι: Ορθοπεδικός, Παθολόγος, Πνευμονολόγος, Νευρολόγος, Ενδοκρινολόγος, Καρδιολόγος, Αιματολόγος, Οφθαλμίατρος, Ογκολόγος, Παιδίατρος, Γυναικολόγος, Βιοπαθολόγος, Γενικός Χειρουργός, Γαστρεντερολόγος, Αγγειοχειρουργός, Γενικός Ιατρός, Ρευματολόγος, ΩΡΛ, Ουρολόγος, Νευροχειρουργός, Δερματολόγος, Πλαστικός Χειρουργός.
Επιπρόσθετα, προσφέρεται η δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης προς το πολυιατρείο και δη των ευπαθών ομάδων όπως είναι οι ανάπηροι και οι ηλικιωμένοι, ενώ για εκείνους που θα αποφασίσουν να προσέλθουν στο κέντρο με τα αυτοκίνητά τους υπάρχει επίσης η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης σε πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το πολυιατρείο.
Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί και στο κομμάτι της δερματολογίας και της πλαστικής χειρουργικής, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν από την πιο απαιτητική έως την πιο απλή αισθητική θεραπεία, με την επιστημονική ευθύνη που πρέπει να διέπει τις συγκεκριμένες ιατρικές πράξεις. Τέλος, στον τελευταίο όροφο του κτιρίου υπάρχει roof garden, το οποίο είναι ανοιχτό για το κοινό και λειτουργεί ως all day cafe και bar restaurant.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass