Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Κιλελέρ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2019 22:30

Τους πρώτους υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Κιλελέρ, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, παρουσίασε ο επικεφαλής -υποψήφιος δήμαρχος κ. Βασίλης Σταμουλάκης, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια «Ήδιστον», στη Νίκαια.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο κ. Θωμάς Κουτσιανικούλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ και σε ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Σταμουλάκης, καταθέτοντας τις θέσεις της κίνησης, ανάφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε η πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση στον Δήμο, είμαστε η σίγουρη δύναμη στην οποία μπορεί να στηριχτεί ο λαός της περιοχής μας.

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Κιλελέρ που στηρίζει το ΚΚΕ, συμμετέχουν αγωνιστές του εργατικού κινήματος, των ριζοσπαστικών συσπειρώσεων των βιοπαλαιστών αγροτών, των κτηνοτρόφων, των επαγγελματιών, των επιστημόνων, των γυναικών, της νεολαίας, εκπρόσωποι πολιτιστικών μορφωτικών συλλόγων, δεκάδες άνθρωποι του μόχθου.

Εκεί θα βρισκόμαστε και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Είναι και άνθρωποι που προέρχονται και από άλλους πολιτικούς χώρους, που συμπορεύονται όμως με το ΚΚΕ στον αγώνα, στο κίνημα και στις εκλογές.

Δεν φοράνε τη μάσκα του ανεξάρτητου, πριν από τις εκλογές και δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο στην πράξη. Να στελεχώσουμε καλύτερα τα ψηφοδέλτιά μας με καινούργιο κόσμο, ιδιαίτερα με νέα παιδιά.

Κρατώντας στο χέρι τους το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο, της Λαϊκής Συσπείρωσης. Με αισιοδοξία, για να κάνουμε εμείς την πραγματική διαφορά!».

Παρευρέθηκαν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, κ. Μπίκας Χρήστος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του συνδυασμού και κ. Ζαμπούκας Νίκος, ο οποίος αναφέρθηκε σε αγροτικά ζητήματα καθώς και οι κ.κ. Αθανασιάδης Αθανάσιος, Θωμοπούλου Μαριλένα, Ντάντης Αχιλλέας, Παπαστεργίου Δήμητρα και Σταμουλάκη Μαριάνθη.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Οι πρώτοι 55 υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΑΜΠΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΒΑΛΑΣΙΑΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΛΩΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΕΛΙΟΥΛΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΚΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΚΕΡΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΓΚΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΚΟΛΕΜΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΓΚΟΥΡΑ-ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΔΟΞΑΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΑΡΑ ΧΡΥΣΑ, ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΙΑΒΛΙΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΛΑΖΑΡΕΤΑ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΛΙΤΣΑ, ΚΑΤΣΑΝΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΙΛΙΡΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΑΜΠΑΣΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΛΙΤΣΑΚΟΥ- ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΛΑΧΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ, ΜΠΑΛΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΠΑΝΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΑΤΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΠΙΜΠΙΛΗΣ ΒΑΪΟΣ, ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ- ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΠΑΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΟΥΛΤΣΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΡΑΤΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΑΓΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΦΗ, ΤΑΚΟΥΛΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΤΑΧΗΣ – ΛΑΒΟΥΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΤΕΛΙΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΪΟΣ, ΤΣΙΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΤΣΙΤΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

 

Λ.Κ.

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass