Υψηλή η ανεργία στον Δήμο Τεμπών απαιτείται συνεργασία με τον ΟΑΕΔ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2019 15:44

Την περιφερειακή διευθύντρια ΟΑΕΔ Θεσσαλίας κ. Όλγα Τσιούρβα επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης προκειμένου να συζητήσει για τρέχοντα και μελλοντικά προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας και εκπαίδευσης προσωπικού. Στη συζήτηση επισημάνθηκαν τα υψηλά ποσοστά ανεργίας των νέων και η ανοδική δυστυχώς πορεία που ακολουθεί η ανεργία στον Δήμο Τεμπών.

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Γ. Μανώλης δήλωσε: «Σήμερα, με πολλή χαρά διαπιστώνω τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΑΕΔ Θεσσαλίας στον οποίο προΐσταται η κ. Όλγα Τσιούρβα, γέννημα θρέμμα Γοννιώτισσα, από την οποία ενημερώθηκα για τα προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας και εκπαίδευσης προσωπικού που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ, και τα οποία ευελπιστούμε ως επόμενη δημοτική αρχή να αξιοποιήσουμε με σκοπό την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των νέων ανθρώπων. Τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται κατά καιρούς στους περιφερειακούς Δήμους, σκοπό έχουν την καλύτερη διαβίωση των κατοίκων της εκάστοτε περιοχής. Αυτά τα έργα όμως δεν έχουν καμιά αξία εφόσον οι μόνιμοι κάτοικοι κάθε περιοχής ξενιτεύονται, αναγκαζόμενοι να εγκαταλείψουν μόνιμα τον τόπο τους στην προσπάθεια εξεύρεσης εργασίας. Για τον παραπάνω λόγο, κεντρικός στόχος της δημοτικής μας παράταξης «Νέα Δύναμη» είναι ο σχεδιασμός στοχευμένων πολιτικών απασχόλησης και εκπαίδευσης που επίκεντρο θα έχουν τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του Δήμου Τεμπών και που θέλουμε και έχουμε χρέος να κρατήσουμε στον τόπο που μεγάλωσαν και επιθυμούν να συνεχίσουν να διαβιούν».

Κλείνοντας την ανακοίνωσή του ο κ. Γ. Μανώλης δήλωσε: «Τα πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα των παραπάνω πολιτικών είναι εφικτά μόνο μέσω συνεργειών για την υλοποίηση δράσεων που προέρχονται από διαφορετικούς φορείς, γι’ αυτό και ως η επόμενη δημοτική αρχή του Δήμου Τεμπών δεσμευόμαστε για τη στενή συνεργασία με τον ΟΑΕΔ Θεσσαλίας και κάθε άλλου συναρμόδιου φορέα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass